În exclusivitate pentru FANATIK, Catinca Roman a vorbit despre ce se petrece cu Mioara Roman, dar și despre relația pe care (nu) o are cu Petre Roman, tatăl ei adoptiv.

Catinca Roman, optimistă cu privire la Mioara Roman

Catinca Roman, la fel ca și sora ei, Oana, se implică la modul serios când vine vorba de tratamentul Mioarei Roman, mama celor două, aceasta din urmă având nevoie de îngrijire specială.

”Mama este, acum, foarte bine. Are aceleași probleme de ceva vreme, dar acum este mai bine”, ne-a spus, în exclusivitate, Catinca Roman, vizibil ușurată că starea de sănătate a Mioarei Roman este mai bună.

”Mama suferă de Parkinson, este o boală degenerativă, nu există tratament. Dar faptul că am internat-o la acel centru a avut efecte bune asupra ei, tratamentul pe care îl urmează ține sub control evoluția bolii”, a mai spus, pentru FANATIK, Catina Roman.

Mai mult, ne-a dezvăluit ea, Mioara Roman, internată, din nou de curând, a ajuns la spital doar pentru a urma tratamentele de recuperare medicală.

”Mama s-a internat pentru fizioterapie și pentru kinetoterapie. Se văd îmbunătățiri, are o mobilitate mai bună acum”, a mai explicat Catinca Roman.

Catinca Roman, pe șleau despre Petre Roman

Catinca Roman a vorbit, pentru FANATIK, și despre relația pe care o are cu Petre Roman, tatăl ei adoptiv cu care, de fapt, nu mai vorbește de foarte mult timp.

”Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul unei apropieri, acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete”, a explicat, pentru FANATIK, Catinca Roman.

Iar când vine vorba de relația dintre Petre Roman și sora ei, Oana, Catinca Roman este categorică, sugerând că sunt firi diferite când vine vorba de relațiile pe care le-ar putea avea în viața personală.

”Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla”, a mai precizat, pentru FANATIK, Catinca Roman.

Catinca Roman, dezvăluiri despre fiica ei

Catinca Roman, chestionată de FANATIK cu privire la relația pe care o are cu Calina, una dintre vedetele celui mai recent sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D, a fost extrem de sinceră.

Catinca Roman si Calina
Catinca Roman asteapta sa vada ce cariera va urma fiica sa, Calina Sursa foto: Facebook

”Momentan, Calina se ocupă de Instagram, este influencer, îi merge foarte bine. Are contracte, se descurcă onorabil. Încă nu a decis spre ce facultate să se îndrepte, ne sfătuim, dar eu nu vreau să o influențez, prefer să decidă ea. Decât să facă o facultate degeaba, mai bine nu o face”, a mai spus, în exclusivitate, Catinca Roman.

Și, când vine vorba de pasiunile Calinei, Catinca Roman recunoaște că aceasta are două opțiuni cât se poate de serioase cu privire la cariera de urmat și, implicit, la facultatea la care se va înscrie.

”Calina va merge, când va dori, ori pe latura artistică, ori se va orienta spre psihologie. Dar va face ce va simți ea”, a mai spus, pentru FANATIK, Catinca Roman.