Persoanele care s-au născut în zodia Balanță sunt în permanenta căutare a echilibrului. Balanța este un semn venusian care caută armonie, însă modul în care vrean să ajungă la acea stare de armonie nu este de cele mai multe ori potrivit.

Primul lucru care trebuie precizat despre persoanele care s-au născut în zodia Balanță este că sunt veșnic nehotărâte.

Faptul că Balanța este reprezentată de două talere, arată tendința acestor nativi de a lua decizii cu extrem de mare dificultate.

5 lucruri despre cei care s-au născut în zodia Balanță

Al doilea lucru extrem de important de spus despre Balanțe este că sunt încăpățânate. Chiar dacă nu sunt capabile să ia niște hotărâri rapide și tărăgănează mult procesul gândirii, vor fi suficient de căpoase încât să lase lucrurile așa cum sunt.

Cei născuți sub acest semn de aer funcționează după obicei după tendința „nu le e foame, dar nici nu te lasă să mănânci”.

În al treilea rând, oamenii care s-au născut în zodia Balanță sunt foarte strângători. Sunt buni la făcut economii și renunță greu la anumite obiecte.

Sunt atașați de obiecte, de locuri și de oameni, iar desprinderea de anumite lucruri, oricât de nefolositoare ar putea fi la un moment dat, poate fi una dureroasă mai ales pentru Balanțele vârstnice.

Balanțelor le place să adune foarte mult, să aibă o zestre impresionantă. Au deseori senzația că vor avea pentru totdeauna anumite obiecte, că vor fi pentru o veșnicie în preajma lor.

Balanțele pot fi sufletul petrecerii

În al patrulea rând, Balanțele știu să asculte, chiar dacă nu îți lasă impresia asta. Pot părea superficiale într-o conversație, însă în capul lor rotițele se învârt încontinuu.

Pentru ele nu este importantă ce lasă să se vadă, ci ceea ce știu că au în cap. Se ghidează de multe ori după intuiție. Sunt profunde înainte să dea cuiva un sfat.

Nu în ultimul rând, Balanțele pot fi ideale la petreceri. Le place să se distreze, știu să întrețină atmosfera. Adoră să danseze, să cânte, să spună glume.

Se simt extraordinar de bine când sunt înconjurate de foarte mulți oameni și toți ochii sunt ațintiți asupra lor. Dacă vrei să ai un party reușit, sună cu încredere o Balanță!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE