Cântărețul de muzică de petrecere a decis să dezvăluie ce se întâmplă în aceste momente cu fiul lui, dar consideră că problema tinerilor care consumă droguri este una de care ar trebui să se ocupe mai bine autoritățile, dar și presa din România.

Ioniță de la Clejani i-a tot luat apărarea, iar asta a făcut și acum în emisiunea lui Cristi Brancu. Artistul susține că și-a dat seama unde a greșit fiul său, care de câteva zile bune este în atenția publică în sens negativ.

Ioniță de la Clejani consideră că Fulgy a căzut victimă unor persoane rău intenționate, ținând să sublinieze faptul că multe dintre vedetele de la studioul lui Alex Velea nu sunt deloc „sfinte”, așa cum vor să pară în realitate.

Fulgy, pus la respect de propriul tată. Ce spune Ioniță de la Clejani

Mai mult decât atât, cântărețul de muzică de petrecere adaugă că fiul său va avea parte de restricții drastice după ce va ieși din arest.

„E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Mă doare că e băiatul meu.

Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a spus Ioniță de la Clejani în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Fulgy de la Clejani nu mai este apărat de părinți

Totodată, vedeta și-a cerut scuze, în cadrul unui alt show TV, de la toți pe care Fulgy i-a vorbit de rău, printre aceștia numărându-se Antonia și Alex Velea.

„Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio.

El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec.  Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a completat Ioniță pentru Antena Stars.

Pentru prima oară de la izbucnirea scandalului în care este implicat fiul lor, soții Viorica și Ioniță de la Clejani, sunt conștienți că sunt într-o situație delicată. Fulgy a condus drogat, a rămas fără permis și a spus vorbe neplăcute despre multe persoane publice.

Punctul culminant a fost cel în care artistul și-a amenințat propriul tată. Incoerența și agitația cântărețului au putut fi observate în mediul online, acolo unde a postat numeroase filmări în care vorbește ”pe șleau”, fără să țină cont de nimeni și nimic.

Părinții lui Fulgy au căutat tot felul de scuze legat de comportamentul tânărului, ei trecând printr-o situație similară și cu fiica lor, Margherita, care de asemenea, a condus sub influența substanțelor interzise, în urmă cu un an.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE