Frumoasa blondină este în culmea fericirii de când iubește din nou. Vedeta strălucește din toate punctele de vedere, mărturisind că a discutat cu partenerul ei de viață despre ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă, pentru că se va întâmpla asta.

Cel mai probabil ceremonia se va desfășura anul viitor, având în vedere că abia au fost reluate evenimentele de acest fel. Așadar, nunta este sigură, mai trebuie aleasă numai o dată liberă, artista de muzică populară trebuind să caute și restaurant în acest sens.

Maria Constantin, în culmea fericirii. A vorbit despre nunta cu actualul iubit

Un alt motiv pentru care nunta nu va avea loc anul acesta este strict legat de proiectele pe care le are Maria Constantin. Frumoasa solistă are câteva contracte pe care trebuie să le onoreze, așadar nu grăbește lucrurile prea tare.

„Normal că facem planuri de nuntă, dar nu ne grăbim că numai ce s-a dat drumul la eveniment. Cu siguranță, anul acesta nu avem timp și nu avem cum să ne organizăm.

Plus că am contracte de respectat, așa că nu aș aveam cum și mai ales acum când oamenii sunt pe repede înainte.

Găsirea restaurantului, să fie disponibil și muzica și atunci ne-am cam dat puțin peste cap. Cu siguranță la anul vom găsi o dată care să fie liberă

Dacă nu, nu e problemă… luni, marți, miercuri, joi, vineri, e în regulă”, a declarat Maria Constantin despre nunta cu Robert Stoica, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Maria Constantin și iubitul pleacă în vacanță. Ce loc au ales

Până la nuntă frumoasa artistă pregătește o vacanță împreună cu actualul partener de viață. Cei doi urmează să plece în Italia, unde vor îmbina utilul cu plăcutul, asta pentru că vedeta are un eveniment acolo.

Maria Constantin va munci, dar va avea timp suficient pentru a se plimba și a vizita zona respectivă. Blondina este foarte fericită, declarând că este atrasă de iubitul ei din toate punctele de vedere, altfel nu ar fi făcut publică relația.

Cântăreața de muzică populară a învățat multe lecții din fostele relații, precizând că a devenit o persoană mult mai puternică. De altfel, partenerul ei nu este gelos, motiv pentru care este foarte mulțumită.

„Nu, nu este gelos. Dacă aș putea i-aș da numai lui telefonul să nu mă mai sune pe mine toată lumea, ar fi ideal. Nu sunt genul să ascund, totul este la vedere”, a completat frumoasa blondină, în aceeași emisiune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE