Vedeta emisiunii Acces Direct de la Antena 1 și-a revenit spectaculos după ce a trecut prin durerile nașterii. Femeia din Blăgești, județul Vaslui, arată foarte bine și nici nu se observă că a fost însărcinată.

Veronica Stegaru, așa cum se numește în realitate femeia, a postat și primele imagini după ce a născut a doua oară. Pozele de la Instagram o arată fericită și împlinită.

Vulpița a slăbit enorm după ce a născut. Soția lui Viorel Stegaru a surprins pe toată lumea

Soția lui Viorel Stegaru s-a afișat într-o rochie de culoare maro și cu o eșarfă pe cap, Vulpița având o formă fizică de invidiat. Tânăra din județul Vaslui a revenit la formele de odinioară, semn că nu a luat prea mult în greutate.

Femeia a lăsat și un mesaj cu această ocazie, mărturisind că se pregătea pentru a merge la slujba de la Biserică, cel mai probabil dorind să discute cu preotul despre botezul fiului ei.

Micuțul a primit la naștere numele Daniel Lilian, după cum au vrut părinții spirituali, deși ce la început soțul Vulpiței declara că se va numi Radu Constantin, la fel ca reporterul de la Acces Direct.

„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a spus Viorel Stegaru în show-ul de la Antena 1 care i-a avut drept protagoniști, notează spynews.ro.

Soții Stegaru, totul despre locurile lor de muncă. Ce face fiecare

Soții Stegaru stau de câteva luni buni în satul natal, acolo unde rămăsese fiica lor, Maria. Cei doi și-au dorit să fie mai aproape de copilă, dar și să fie împreună o familie. Fiecare muncește pentru a le asigura copiilor un viitor mai bun.

Vulpița muncește de acasă de când a născut, tânăra din Blăgești lucrând pentru o firmă de haine. La rândul său, partenerul ei de viață, muncește la o firmă de curățenie, unde primește un salariu destul de avantajos.

Viorel Stegaru încasează în fiecare lună o sumă între 2.000 și 2.500 de lei, el fiind mulțumit, în ciuda faptului că nu este un loc de muncă stabil, ci mai mult o colaborare.

„Este o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem.

Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a spus la un moment dat soțul Vulpiței, mai arată sursa citată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE