Un duel de proporții epice este pregătit pentru participanții care luptă pentru a intra în posesia totemului de imunitate, dar și a unei recompense. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

De asemenea, ziua aduce un meci care se desfășoară pe un traseu cu nămol, lucru care le îngreunează și mai mult mult situația Faimoșilor și Războinicilor din Republica Dominicană.

„Faimoșii, Războinicii sunt pregătiți pentru totemul de imunitate și pentru recompensă. Veți urmări din nou intensitate și determinare”, anunță prezentatorul Daniel Pavel.

Survivor România, episodul de vineri, 11 iunie 2021. Live Video

Totodată, este și momentul unui nou Consiliu de Nominalizare. Moderatorul de la Survivor România le transmite concurenților că a venit clipa să facă o nominalizare pentru eliminarea din competiția sportivă.

Participanții luptă din greu pentru marele premiu pus la dispoziție de producătorii reality show-ului, de aici și certurile și disputele dintre ei, care par mai aprige ca niciodată.

Elena Marin și Zanni reaprind conflictul din trecut, dansatoarea fiind de părere că artistul o atacă din toate părțile, în timp ce fostul concurent de la „Chefi la cuțite” spune că nu poate sta fără să nu spună adevărul.

„Am simțit mici înțepături, mici reacții care m-au dus cu gândul că el ar avea cu adevărat ceva pe suflet”, a declarat fosta asistentă a lui Mihai Morar.

„Dar cine sunt eu să le zic adevărul? Mă întreb eu așa singur. Ia să-i las în pace. Și zic, nu frate, că asta-i tot o lașitate. Dacă eu gândesc ceva și nu le-o spun, simt că sunt eu laș”, a completat Zanni.

Ștefan Ciuculescu, pus la zid de unul dintre Războinici

Ștefan Ciuculescu a început să facă tot felul de glume în ultima perioadă, dar nu toți concurenții le gustă. Unul dintre cei care nu apreciază deloc amuzamentul fotbalistului este Marius Crăciun.

Războinicul susține că nu mai vrea să bage în seamă glumele făcute de Faimos. În plus, participantul din echipa albastră dorește să-l evite pe celălalt, lucru mai greu după unificare.

„Legat de Ștefan, atâta timp cât va avea acest comportament de copil sau acest comportament prostesc și în care să facă glume efectiv care nu sunt la locul lor, am să încerc să le evit”, a spus Marius Crăciun.

Acestea nu sunt singurele momente importante de la Survivor România, stai cu ochii pe emisiune și află tot ce se întâmplă în show-ul din Republica Dominicană, numai de la ora 20:00!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE