Concurenții de la Survivor România s-au duelat în ediția din 12 iunie pentru un totem de imunitate, care este foarte important pentru Războinici cât și pentru Faimoși. Și în această ediție a avut loc un conflict destul de violent între Albert și Sebastian Chitoșcă.

În această săptămână, primul joc de imunitate a fost câștigat de Faimoși, care s-au luptat din răsputeri.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie

Cele două echipe se luptă în cel de-al doilea joc pentru imunitate, iar Războinicii par mai determinați să câștige.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel le-a explicat mai întâi Faimoșilor și Războinicilor traseul pe care trebuie să se înfrunte.

Pentru a câștiga, concurenții sunt obligați să-și coordoneze foarte bine mișcările și să fie foarte rapizi.

Cum arată traseul pe care se confruntă cele două echipe

“Intrați pe un traseu de noapte, jalonat de palmieri și de făclii, un traseu mixt, la sol și în bazin. Intrarea pe traseu se face în viteză pe o  punte îngustă. După care, un stelaj, unde concurenții trebuie să sară fără să pășească de două ori în același loc. Apoi, la înălțime, pe o plasă, plonjează în bazin.

Înoată, iar în mijlocul bazinului este un sistem de pontoane, unde concurenții, în alergare, trebuie să parcurgă această parte a bazinului. La ieșirea din bazin îi așteaptă un totem pe care trebuie să-l transporte până la proba de final.

Un totem din cele trei, cu care vor face proba de final. Acolo au o punte ascendentă, descendentă.

 Foarte important, dacă în această etapă a traseului concurenții cad de pe această punte, trebuie să reia deplasarea din acel punct din care au căzut. O regulă importantă este că totemul poate fi parcat în rastel cu celelalte două, doar după ce se depășește un marcaj de lemn, aflat pe nisip.

La proba de final, concurenții doboară cele trei totemuri în trei coșuri aflate în fața lor, prin intermediul aruncării cu mingi. Mingiile lovesc o paletă care declanșează totemul și îl aruncă în coșul aflat în față.

Concurentul care reușește să introducă cele trei totemuri în cele trei coșuri, este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care ajunge la 10 puncte este echipa car câștigă totemul de imunitate și un consiliu liniștit”, le-a spus Daniel Pavel.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE