Următorul episod al competiției din jungla Republicii Dominicane aduce noi confruntări între concurenți. Aceștia se vor duela atât pe traseu, cât și personal.

În ultima ediție a Survivor România, Albert a fost nominalizat pentru eliminare. Acesta a suferit o accidentare și nu a putut intra pe traseu.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 12 iunie. Sebastian Chitoșcă, atac la Albert: „Dă-i drumul acasă!”

Aceeași accidentare îi aduce și alte neplăceri Războinicului. În ediția din 12 iunie, între Albert și Sebastian Chitoșcă va avea loc un conflict puternic.

Faimosul este de părere că celălat concurent se victiminează pentru a câștiga susținători, lucru pe care nu a ezitat să i-l reproșeze, pe un ton nu tocmai calm.

„Nu te mai victimiza, vere, să dai bine acasă. Dacă ești într-un picior, dă-i drumul acasă!”, i-a strigat Chitoșcă lui Albert.

Nu este singurul conflict al serii. Cel de al doilea Consiliu de Nominalizare aduce alte confruntări între concurenți. Elena Marin nu se simte bine, pare că sângerează nazal, și dorește să spună ceva. În acel moment Maria și-a dat ochii peste cap.

Acest lucru a fost remarcat de ceilalți Faimoși: „ce dai ochii peste cap, Maria?”, a întrebat-o Sebastian. Și Zanni a reacționat: „desene animate… ca la 13 ani.” 

Alianță explozivă la Survivor România: Zanni și Albert își fac confesiuni

Zanni și Albert au profitat de unificarea echipelor și au stat de vorbă. Cei doi păreau că au multe în comun și se susțin, din umbră, reciproc.

Zanni s-a arătat revoltat de modul în care ceilalți concurenți au tratat accidentarea lui Albert: „fără siretlicuri, ăsta e accidentat, ce bine! Putem să dăm în el!” 

Mai mult, între cei doi au avut loc și confesiuni: „mi s-a părut povestea ta, cum ai fost tu cu echipa ta, mie îmi dădea adrenalină și ziceam, mamă, aș fi vrut să fiu în locul tău. E cea mai mare pedeapsa din viață mea să fiu în echipa mea”, a spus Zanni.

Ediția de sâmbătă seara îi va pune pe concurenți în fața unor probe dificile. Acești vor fi nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a ieși învingători. Albert se teme că, dacă Faimoșii vor câștiga, el va fi cel care pleacă acasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE