În această seară, telespectatorii vor afla cine sunt cei trei finaliști Chefi la Cuțite, sezonul 9. După 17 battle-uri și dueluri, nouă concurenți au ajuns în semifinală.

Doar cei mai buni se vor califica în marea finală, care se va difuza miercuri, 16 iunie, de la 20:30. În ediția de astăzi, 15 iunie, vom afla cine se va duela în finală.

Cei nouă concurenți rămași au șansa de a-și demonstra abilitățile culinare astfel încât să meargă în etapa următoare.

Când vom afla numele finaliștilor Chefi la Cuțite, sezonul 9

În această seară, cei trei jurați au de făcut alegeri dificile. Toți concurenții din semifinală au dovedit că sunt foarte buni și este greu să aleagă doar trei dintre aceștia. 

„Avem emoții mari, ne bate inima de ne sare din piept! Până nu ne anunță cine sunt finaliștii, noi nu putem să ne relaxăm. Nu am trăit la nicio jurizare emoțiile pe care le trăim acum!”, declară Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bonteaa.

Cea de-a treia și ultima probă a semifinalei de astăzi va stabili clasamentul final. Astfel, diseară vom afla cine se califică pentru lupta din finală.

Acest sezon a fost unul mai lung decât restul, dar plin de surprize. Chefii au avut cei mai talentați bucătari în echipe, fiecare demonstrând că își merită locul în competiție.

Jurații nu știu pe cine vor alege

Chefii vor juriza farfuriile semifinaliștilor, însă alegerile sunt greu de făcut. Chef Scărlătescu a reunoscut că înainte știa cine va ajunge în finală, dar acum toți concurenții sunt la fel de talentați.

„Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, va spune Cătălin Scărlătescu.

Și Florin Dumitrescu este de părere că alegerile sunt mult prea greu de făcut, din moment ce concurenții sezonului 9 au avut cele mai bune punctaje.

„Ați demonstrat de ce sezonul 9 a avut cele mai bune farfurii în proba individuală de până acum.

Sezonul acesta, voi ati avut cele mai multe note de 15, iar ultima probă de semifinală a avut 9 farfurii senzaționale.

Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!”, adaugă și chef Dumitrescu.

Așadar, telespectatorii vor afla diseară cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite. Ediția va continua cu o parte din finală, însă miercuri seară se va da verdictul.

Tot în ediția de astăzi, cei trei jurați au parte de o surpriză de proporții, care îi lasă fără cuvinte.

„Și ca să fie o zi plină cu încărcătură emoțională, s-a întâmplat asta! Eu am rămas blocat!”, va spune chef Scărlătescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE