Carmen de la Sălciua a purtat recent o rochie semnată Elisabetta Franchi. De la acest brand poartă cele mai multe ținute pentru spectacole și evenimente. Imaginile cu artista nu au fost pe placul tuturor, însă pe ea nu o afectează faptul că nu toată lumea are gusturile ei vestimentare.

Ceea ce o deranjează este faptul că pentru o rochie a ajuns să fie jignită, lucru care nu poate fi tolerat de nicio femeie. Vedeta a vorbit pentru FANATIK despre respectiva rochie și a spus că își asumă și stilul sexy, căci o doamnă nu trebuie să fie îmbrăcată din cap până în picioare dacă are atitudinea necesară.

Carmen a declarat că nu are o problemă cu oamenii care comentează, deoarece nici ea nu are aceleași preferințe stilistice cu ale celorlalți.

Carmen de la Sălciua își asumă rochia semnată Elisabetta Franchi: „Nu mi se pare normal să fiu jignită”

Cântăreața de muzică de petrecere susține că problema apare atunci când pentru simplul fapt că poartă o anumite rochie încep să apară jigniri în mediul online.

„N-am o problemă cu cei care comentează. Moda, la fel ca frumusețea e relativă. Fiecare are preferințele sale. Nu mi se pare normal însă să fiu jignită. Eu pot majoritatea ținutelor de la Elisabetta Franchi.

Îmi asum fiecare haină pe care o port pe mine. O doamnă poate fi și sexy. Mi-am asumat criticile în momentul în care am postat fotografia cu ea. Dar de aici până la jigniri mi se pare ca mult. E mult spus că mă deranjează, doar că nu e tocmai în regulă”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

carmen de la sălciua
Carmen de la Sălciua, în rochia pentru care a primit critici, dar și numeroase aprecieri. Foto: Instagram,

Artista se gândește să poartă controversata rochie într-un viitor videoclip

Vedeta a ținut să precizeze că rochia a achiziționat-o din banii ei. A văzut-o în magazin, a probat-o și a cumpărat-o, asta după ce unii cârcotași au scris că ar fi fost primită cadou.

Artista nu a vrut să dezvăluie prețul rochiei, însă spune că este accesibilă oricui vrea să o cumpere în magazinele Lala Boutique de la noi, cele care aduc piesele brandului italian.

Cântăreața ne-a mai spus că a purtat rochia respectivă la un eveniment. Se gândește serios să o poarte într-un videoclip, de ce nu.

Rochii asemănătoare celei purtate de Elisabetta Franchi costă în jur de 700 de euro pe site-ul brandului. Prețul diferă în funcție de magazin și de reducerile de sezon.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE