Prezentatorul de la Neatza și partenera sa de viață au lipsit de la ceremonia care s-a desfășurat la Timișoara. Matinalul și fotomodelul nu au putut fi prezenți alături de nașii lor spirituali pentru că au avut altceva de făcut.

Mai exact, vedeta de la Antena 1 a avut programat un concurs de raliu, ce era în planurile lui Dani Oțil de foarte multă vreme. Din păcate, nici soția moderatorului nu a mers la nunta nașilor din cauza sarcinii avansate.

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în ultimul trimestru, iar deplasarea până la Timișoara ar fi fost destul de greu de realizat pentru ea, indiferent de mijlocul de transport.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios. Motivul pentru care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au lipsit

Așadar, cei doi au lipsit din pozele postate de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, așa cum se poate remarca din imaginea de grup distribuită de frumoasă blondină pe rețelele de socializare.

Se pare că Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost extrem de înțelegători cu cei pe care i-au cununat în urmă cu foarte puțin timp. Cu toate acestea „Mama Natură” și partenerul ei de viață s-au bucurat din plin de nuntă.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu”, a scris Roxana Ionescu pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare în rochie de mireasă.

„Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald in inima si familia noastră”, este mesajul lăsat de Tinu Vidaicu în legătură cu marele eveniment.

Frumoasa blondină și partenerul ei de viață s-au cununat religios în mare secret la Catedrala Metropolitană din Timișoara. Nunta a fost una restrânsă, participanții fiind aleși numai din rândul rudelor și prietenilor apropiați.

Roxana Ionescu, strălucitoare în rochie de mireasă

Roxana Ionescu a ales o rochie de mireasă extrem de frumoasă care i-a pus în valoare silueta. Ținuta de un alb imaculat a fost una care a făcut-o să se simtă în largul său, în timp ce Tinu Vidaicu a optat pentru un costum elegant.

Omul de afaceri timișorean a asortat ținuta cu o cămașă albă, cei doi miri fiind în culmea fericirii, mai ales că nu știau când pot ajunge în fața altarului având în vedere contextul actual.

Iată că nunta finilor lor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, i-a impulsionat să facă marele pas și asta au și făcut. Vedeta nu a mai așteptat nicio secundă și a pășit în Biserică, ei având deja făcută cununia civilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE