Antrenoarea de fitness și partenerul ei de viață se cunosc de foarte mulți ani. Cei doi se înțeleg de minune și nu este de mirare că lumea se întreabă cum au reușit să aibă parte de o relație frumoasă și în același timp ferită de ochii curioșilor.

Frumoasa șatenă și vedeta de la Antena 3 sunt împreună de 21 de ani și au un băiat pe nume Vlăduț. Relația lor merge perfect și fără să aibă un act la îndemână, ei nefiind căsătoriți, deși îi leagă foarte multe amintiri și momente minunate.

Carmen Brumă și Mircea Badea, împreună de 21 de ani. Care este secretul din spatele relației

Întrebată care este secretul care stă între ea și Mircea Badea, frumoasa Carmen Brumă a mărturisit că nu știe exact despre ce este vorba. Mai mult decât atât, vedeta în vârstă de 44 de ani a lăsat să se înțeleagă că este o surpriză foarte mare chiar și pentru ea.

Cei doi știu cum să respecte spațiul personal al celuilalt, dovadă că sunt unul dintre cele mai solide cupluri. Fosta asistentă TV și celebrul prezentator au o legătură unită, care îi face să fie o echipă perfectă în depășirea provocărilor de zi de zi.

Carmen Brumă a mărturisit că fiecare lasă de la sine atunci când vine vorba de situații conflictuale, motiv pentru care povestea lor de dragoste nu are parte de prea multe suișuri și coborâșuri, ba dimpotrivă este una care le aduce liniște.

„Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație. Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism.

Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt.

E de ajuns să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e poleială”, a spus vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea nu s-au căsătorit

Carmen Brumă este întreabă frecvent care este motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu iubitul ei, prezentatorul Mircea Badea. Vedeta are și pentru această curiozitate un răspuns pregătit, precizând că nu este preocupată de acest subiect.

Scriitoarea de cărți pentru slăbit a lăsat să se înțeleagă că poate oricând îmbrăca rochia albă de mireasă, asta pentru că nu duce lipsă de pictoriale sau prezentări de modă, unde poate alege de fiecare dată o altă ținută.

Așadar, șatena nu se gândește să ajungă în fața altarului, povestea de dragoste cu Mircea Badea putându-se desfășura mai departe și fără să fie legați printr-un act.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE