Numai trei sunt norocoși în cadrul show-ului culinar prezentat de Irina Fodor. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat în marea finală de la Antena 1 cu câte un concurent, după cum prevede mai nou, regulamentul concursului.

Câștigătorul trofeului de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite va fi aflat curând, după ce participanții au luptat din greu în semifinală. Ei au trecut prin trei probe de foc, finala nefiind lipsită de provocări și preparate care să le dea dureri de cap.

Chefi la cuțite, marele câștigător. Doar trei concurenți au ajuns în finală

Marea finală vine cu emoții și orgolii greu de egalat, în timp ce răbdarea și tensiunea vor fi tot mai greu de suportat pentru cei trei concurenți. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei au o ultimă provocare finală pentru care au nevoie de ajutorul colegilor din competiție.

Marele câștigător de la Chefi la cuțite este persoana care reușește să treacă prin cea mai grea probă, asta după ce realizează la timp preparatele culinare care au drept temă fine dining-ul. Asta înseamnă că trebuie să aibă rețete impecabile și fără pată de greșeală.

Starter, main course și desert sunt cele trei preparate pe care finaliștii de la Antena 1 trebuie să le ducă la bun sfârșit. Cei care vor juriza de această dată proba sunt chiar jurații care le-au fost alături pe parcursul filmărilor. Cine să fie oare marele câștigător Chefi la cuțite?

Finaliștii Chefi la cuțite, în culmea fericirii. Cine va câștiga premiul de 30.000 de euro

Trei sunt cei care au ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite, dar numai unul pleacă acasă cu premiul cel mare. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei luptă pentru trofeul de la Antena 1, câștigătorul urmând să fie aflat miercuri, 16 iunie, începând cu ora 20:30!

„A fost primul moment din concursul acesta în care am explodat de fericire. Îmi venea să sar peste bandă să îi iau pe chefi în brațe! Visul de a ajunge în finală este azi, pentru mine, o realitate!”, a spus Cătălin Amarandei, după ce a aflat că a trecut în finală, notează a1.ro.

Finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu este susținut de foarte multe persoane, însă nu și de colegul său Ștefan Borleanu, care a trecut de partea lui Sorin Bontea. Tânărul va găti în finală alături de Elena Matei, concurenta din Ploiești.

Frumoasa blondină este determinată să câștige trofeul de la Antena 1, în memoria regretatului ei tată care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă pe când participanta cu tunică verde avea numai 15 ani. De atunci este stâlpul familiei.

„Chef Bontea, vreau să câștigăm! Sper că ești mândru de mine și mă bucur enorm că m-ai ales în echipa ta. Eu sunt mândră că te reprezint în finală!”, a adăugat Elena Matei când a aflat că a ajuns în finala Chefi la cuțite, sezonul 9.

„Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite”, a spus la rândul ei Narcisa Birjaru.

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu este văzută ca și câștigătoarea Chefi la cuțite, prezența ei în finala sezonului 9 stârnind o serie de controverse în mediul online. Oamenii sunt dezamăgiți că au fost eliminați concurenți cu adevărați buni.

Cine va fi câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 9? Totul se va afla numai în această seară, când telespectatorii vor afla ce culoare a triumfat, după ce sezonul anterior a fost adjudecat de Sorin Bontea prin intermediul lui Ionuț Belei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE