Câștigătorul emisiunii culinare de la Antena 1 va fi aflat curând, după ce 9 semifinaliști au luptat pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021. Ei au avut de parcurs două probe până acum, iar în seara aceasta mai au la dispoziție încă o șansă.

Cei 9 participanți ai renumitului show au gătit în prima semifinală, ce s-a desfășurat luni, 14 iunie, un preparat special care să le amintească de gustul de acasă, în timp ce a doua probă a fost bazată pe ciocolată, și nu oricum, ci fine dining.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde au dat totul în timpul probelor.

Cine sunt participanții care luptă în finala de la Chefi la cuțite 2021

Marți, 15 iunie 2021, concurenții mai au de trecut o probă pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021. Fericiții norocoși vor fi aflați numai în competiția culinară de la Antena 1, începând cu ora 20:30.

După o probă care le-a pus la bătaie toate atuurile și îndemânarea, jurații de la Antena 1 au ales. Clasamentul final din sezonul cu numărul 9 al emisiunii culinare a fost stabilit chiar de chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Concurenții care au ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite 2021, în lupta pentru premiul de 30.000 de euro, vor trebui să dea totul miercuri, 16 iunie, când va fi ales marele câștigător.

Prima probă din semifinală, gustul copilăriei, a fost jurizată de persoanele dragi din viața concurenților. Cea de-a doua probă i-a avut în juriul pe unii dintre participanții sezonului cu numărul 8.

Desertul gătit la ceas de seară a fost realizat cu un mic ajutor. Concret, candidații pentru marea finală de la Chefi la cuțite au gătit alături de rude, care au fost de un real ajutor.

Jurații de la Chefi la cuțite 2021, impresionați de semifinaliștii de la Antena 1

„Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, spune chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Florin Dumitrescu este la rândul său impresionat de parcursul concurenților de la Chefi la cuțite, asta și pentru că a reușit să ajungă în semifinală datorită farfuriilor gătite până acum de candidații din echipa sa.

„Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!”, adaugă chef Florin Dumitrescu, mai arată sursa menționată mai sus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE