Andreea Tonciu, contactată de FANATIK, a recunoscut că vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a surprins-o cu adevărat.

Andreea Tonciu, șocată că nașii ei divorțează

”Exclus, nu cred că se pune problema unui divorț, nu îi văd divorțând. Am fost săptămâna trecută la ei, nu pot să cred așa ceva, mai ales că ei se iubeau enorm. Nu cred că se va destrăma familia lor”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Tonciu.

Mai mult decât atât, precizează fina cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, i s-a părut că relația pe care o au nașii lor este una de dat exemplu.

”Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună”, a mai precizat Andreea Tonciu.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Contactat de FANATIK, Laurenţiu Reghecampf a confirmat divorțul de Anamaria Prodan, dar a precizat că vrea discreție.

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza
Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Anamaria Prodan, negocieri cu Laurențiu Reghecampf

Sursele FANATIK ne-au precizat că, astăzi, la prânz, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit și au mâncat împreună, între patru ochi, cei doi având, probabil, suficiente motive de discuție având în vedere că antrenorul a confirmat divorțul și probabil un acord, cel puțin când vine vorba de averea uriașă pe care o au împreună, este destul de dificil de rezolvat.

De altfel, Anamaria Prodan a negat, nu tocmai convingător, că ar divorța de Laurențiu Reghecampf printr-o declarație foarte vagă, pentru FANATIK: ”Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de la extaz la agonie în doar 3 săptămâni

Acum trei săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf păreau să se iubească ca la început, ba chiar au pus la cale un eveniment grandios prin care și-au reînnoit jurămintele, dar pare-se că totul ar fi fost de fațadă.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine…ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria pe atunci Anamaria Prodan pe Instagram.

Acum însă, conform surselor FANATIK, antrenorul s-a mutat din vila din Snagov unde locuia împreună cu nevasta lui într-un apartament din București.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți 13 ani

Acum 15 ani, pe 14 iunie 2008, Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas. Cei doi au împreună un băiat, Laurențiu, născut în 2008. Din prima căsătorie, Anamaria Prodan mai are două fete, iar Laurențiu Reghecampf, un băiat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE