Narcisa Birjaru este fericita câștigătoare al celui de-al nouălea sezon de la Chefi la cuțite. Este prima femeie din România care reușește această performanță în show-ul de la Antena 1, iar de asta e mândră atât ea cât și mentorul ei, chef Cătălin Scărlătescu.

Femeia are deja un plan cu cei 30.000 de euro pe care i-a câștigat. Aceasta a dezvăluit că își dorește foarte mult o casă nouă, iar banii vor fi folosiți în a plăti avansul pentru viitoarea ei locuință.

Premiul a venit la fix pentru a-și îndeplini acest vis. Pe lângă casă, Narcisa își dorește să înceapă o afacere în domeniul gătitului.

Narcisa Birjaru își cumpără casă cu ajutorul banilor de la Chefi la cuțite

I-ar plăcea foarte tare să aibă propriul ei restaurant, unde să prezinte rețetele brevetate de ea.

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show.

Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!”, a declarat Narcisa Birjaru pentru site-ul Antenei 1.

Câștigătoarea Chefi la cuțite 9 a mărturisit  că această competiție i-a schimbat viața și din alte puncte de vedere, nu doar financiar.

A avut foarte multe lucruri de învățat în ale gastronomiei. Este foarte bucuroasă că a avut ocazia să cunoască oameni minunați, iar cu o parte a echipei speră să mențină legătura pe viitor.

O recunoaște lumea pe stradă

Show-ul i-a schimbat atât de mult traiul de zi cu zi, încât acum e nevoită să fie atentă pe unde merge căci lumea a început să o recunoască pe stradă.

Narcisa nu s-ar fi așteptat să devină atât de populară. Bucătăreasa a dezvăluit că a fost oprită pe stradă de necunoscuți, care i-au adresat numai cuvinte de apreciere.

De asemenea, a primit foarte multe mesaje de încurajare și felicitare în mediul online. Triumful Narcisei nu a fost însă unul lipsit de controverse.

În mediul online au apărut informații potrivit cărora aceasta ar fi fost ajutată să câștige competiția. Atât fanii cât și o parte dintre foștii concurenții s-au arătat dezamăgiți de deznodământul acestui sezon.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE