Colegul lui Smiley de la Pro TV pregătește surprize uriașe telespectatorilor. Vedeta este persoana care va prezenta cel de-al doilea sezon Masked Singer România, primul fiind în mâinile cântărețului Jorge, pe numele său real George Papagheorghe.

Așadar, Pavel Bartoș va fi gazda sezonului următor ce se va difuza curând pe micile ecrane, actorul fiind foarte încântat că a primit această propunere din partea producătorilor de la Pro TV pentru că este vorba de un show care aduce mult neprevăzut.

Pavel Bartoș, la cârma unei noi emisiuni, la Pro TV. Despre ce este vorba

Prezentatorul simte că a prins un contract grandios, asta pentru că emisiunea ”ascunde” foarte multe vedete în spatele măștilor, pe care nici măcar gazda show-ului nu le cunoaște. Totul se desfășoară în cel mai mare secret.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez.

Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale.

Pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a declarat Pavel Bartoș despre noul proiect de la Pro TV.

Masked Singer România, un show spectaculos

Vedeta așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de cei își vor ascunde identitatea, asta pentru că este vorba de personaje care sunt dosite extrem de bine în spatele măștilor și costumelor spectaculoase, în timp ce jurații trebuie să descopere despre cine este vorba.

Detectivii care au făcut parte din primul sezon sunt Inna, Ana Morodan, Horia Brenciu și Codin Maticiuc. Momentan nu se cunoaște dacă juriul este același sau au intervenit și aici schimbări.

Primul sezon al emisiunii care păstrează cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea vedetelor a fost câștigat de actorul Mugur Mihăescu, care a îmbrăcat un costum de corb.

Sezonul anterior a fost difuzat în toamna anului trecut și a creat un adevărat fenomen în mediul online. Cel mai probabil al doilea sezon va fi la fel de incitant și interesant.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE