Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Cei doi nu mai formează un cuplu.

Nu este prima oară când această informație apare în spațiul public, însă de data aceasta nu este vorba despre nicio bârfă.

Surse apropiate impresarei au confirmat pentru anumite publicații că decizia a fost luată și nu poate fi întoarsă din drum. Persoana care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 13 ani de căsătorie. Antrenorul s-a mutat din vila unde locuia cu nevasta lui

Vestea divorțului, dată de spynews.ro, a luat pe toată lumea prin surprindere, tocmai pentru că s-a mai spus că între cei doi lucrurile nu ar sta tocmai roz.

Nu de mult, Anamaria Prodan și Laurențiu și-au reînnoit jurămintele, mai scrie spynews.ro. Faptul că acum s-a aflat că se separă îi surprinde pe toți.

FANATIK a aflat câteva lucruri din culisele acestui divorț cu totul neașteptat. Mai exact, așa cum precizam mai sus, Laurențiu a fost cel care și-a dorit să pună capăt acestei căsătorii.

Antrenorul s-a mutat din vila din Snagov unde locuia împreună cu nevasta lui, susțin sursele noastre. Acesta s-a mutat într-un apartament din București.

S-au căsătorit în 2008 și au făcut împreună un băiat

Cei doi s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, iar anul acesta s-au împlinit exact 13 ani de la unul din cele mai frumoase momente din viața lor.

Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior, pe care impresara l-a născut în luna august a anului 2008, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu acesta.

Impresara a negat de fiecare dată că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia ei. Anul trecut, într-un interviu acordat pentru o altă publicație, Anamaria a mărturisit că s-a săturat de acest subiect și că este tratată ca o adevărată regină de soțul ei.

„Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine.

Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic! (…) Un bărbat ca Reghe se naște la o mie de ani.

Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina”, a spus anul trecut impresara pentru ciao.ro.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE