Survivor România revine cu o nouă ediție astăzi, 17 iunie. Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență pentru a-i informa pe concurenți ce se va întâmpla cu unul dintre ei.

Ediția de astăzi poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Cine va pleca acasă, în urma anunțului făcut de prezentatorul reality show-ului?

Survivor România 2021 Live Video. Concurent eliminat la Consiliul de urgență. Vezi aici ediția de azi, 17 iunie

Survivor România este tot mai aproape de final și mai este puțin până ce concurenții vor începe probele individuale. Până atunci însă, ambele echipe sunt determinate să dea totul pe traseu pentru jocul de recompensă.

Din păcate, ediția din această seară se va încheia cu un Consiliu de Urgență, urmând ca un concurent să fie eliminat.

„Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amânunte în ceea ce privește unul dintre voi, iar numele acestui concurent este…”, anunță Daniel Pavel.

Cel mai probabil, Cosmin Stanciu este cel vizat, după ce nu și-a făcut apariția la jocurile de săptămâna trecută, dar nici în camp, printre colegii săi. Faimosul a acuzat dureri foarte grave și a ajuns pe mâinile medicului.

Noi tensiuni apar între concurenți, iar Sebastian Chitoșcă și Maria Chițu sunr cei vizați de data aceasta. Blondina nu poate înțelege acuzațiile fostului fotbalist la adresa ei. „Mi s-a părut foarte urât. Nu i-am făcut nimic”, îi spune războinica Elenei Marin.

Faimosul este de părere că Maria este un copil, așa cum le-a spus coechipierilor lui. „Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător”, spune Sebastian în această seară la Survivor România.

Zanni și Sebi, discuții aprinse cu Elena Marin

Se pare că cearta dintre Zanni și Elena Marin nu se va termina până la finalul competiției. Faimoasa este deranjată de jignirile venite din partea colegului ei. În urma unei discuții cu Zanni și Sebastian, Elena se retrage și izbucnește în plâns.

„Mi-a spus că ‘Ești bătrână’. Sunt lucruri care dor pentru o femeie (…) Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși”, spune faimoasa la testimoniale.

„Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă”, îi spune Zanni colegei lui din echipa roșie.

Sebastian intervine și el în conflictul dintre ei și o numește pe Elena „nebună”. Mai mult, acesta îi spune că nu ea ar fi trebuit să fie la Survivor România acum, ci Ana Porgras sau Marilena Cuciurean.

„Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!”, îi spune fostul fotbalist Elenei.

Sebastian o ironizează pe Elena Marin chiar în timpul jocului pentru recompensă și se preface că plânge, spre amuzamentul lui Zanni și al lui Ștefan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE