Doamna Geta este în culmea fericirii de când a devenit bunică pentru a doua oară. Femeia se bucură pentru clipele frumoase prin care trece fostul concurent de la Survivor România, care a ales deja numele copilului.

Mama lui Culiță Sterp ar fi vrut să-l cheme David pe nepotul ei, însă cântărețul de muzică de petrecere și partenera sa de viață au avut o altă variantă, una care are legătură cu religia.

Se pare că artistul și Daniela Iliescu au găsit în cele din urmă numele băiețelului. Este vorba de un prenume care provine din Vechiul Testament și începe cu litera „M”.

Ce prenume au ales Culiță Sterp și Daniela Iliescu pentru băiețel

„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama și tatăl său au vrut un altul”, a declarat doamna Geta, potrivit cancan.ro.

Numele nu a fost divulgat de mama artistului, însă a ținut să adauge că este un nume biblic. Cel mai probabil prenumele va fi scos la iveală de cântăreț în perioada următoare.

„Nu-l pot spune, fiindcă așa mi-a cerut Culiță și am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament.

E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu M și se termina cu N”, a mai adăugat mama fostului concurent de la Survivor România, mai arată sursa citată.

Culiță Sterp, pregătit să devină și tată de fetiță

Culiță Sterp a făcut deja publică prima imagine cu fiul său, care s-a lăsat așteptat, nașterea trebuind să aibă loc în jurul datei de 10 iunie.

Vedeta a renunțat la competiția sportivă de la Kanal D pentru a fi aproape de iubita sa în ziua nașterii, bebelușul venind pe lume o săptămână după termenul dat de medici.

Cântărețul de muzică de petrecere este fericit că a putut fi în țară în această zi importantă, mărturisind la un moment dat că își mai dorește copii cu iubita sa, Daniela Iliescu.

Mai mult decât atât, fostul Faimos din Republica Dominicană a dezvăluit că își dorește mult o fetiță pentru care are deja numele pregătit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE