Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară și vine cu noi tensiuni și momente pline de suspans, așa cum s-au obișnuit telespectatorii.

Ediția de azi, 19 iunie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu izbucnește un conflict, acesta din urmă punând-o la zid pe colega lui.

Survivor România Live Video, ediția din 19 iunie. Scandal monstru între Elena și Ștefan. Cine va fi nominalizat spre eliminare?

Survivor România revine cu o nouă ediție în această seară. De data aceasta, conflictul central din echipa Faimoșilor este între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu.

Elena a rămas singura fată din echipa roșie și simte că toți colegii ei sunt împotriva ei. Zanni susține că dansatoarea joacă un rol și se preface în fața telespectatorilor pentru a obține cât mai multe voturi din partea publicului.

„Chiar dacă nu-mi place Elena, o aplaud din tot sufletul, a reușit să păcălească! Asta contează”, spune Zannidache.

Deși a fost de partea ei la un moment dat, Ștefan nu s-a mai putut abține și i-a spus colegei lui că atenția ei de pe traseu este îndreptată asupra reacției colegilor și nu să ia puncte.

„Atenția ta nu este să iei punctul, să vezi ce-ți face Zanni,  să vezi cum gesticulează Ștefan, astea sunt preocupările tale în competiția asta”, i-a spus Ștefan colegei sale.

Elena Marin nu a adus puncte în primul joc de imunitate, acesta fiind un motiv în plus pentru ca ceilalți să-i aducă acuzații.

Războinicii au observat tensiunile din echipa adversă și sunt conștienți că situația Faimoșilor este una foarte delicată. „Situația Faimoșilor este una foarte nasoală”, spune Marius Crăciun la Survivor România.

Maria Chițu, dată afară din baraca Faimoșilor

Maria Chițu sare în apărarea Elenei, pusă la zid de colegii ei. Războinica încearcă să-l pună la punct pe Ștefan Ciuculescu după ce adversara ei a început să plângă.

„Îi reproșezi că plânge atunci când pierde un punct?”, îi spune Maria lui Ștefan.

„Maria, du-te și mângâi-o pe cap pe Elena, că ai de câștigat din treaba asta”, spune Zanni la testimoniale.

Nervos, Ștefan nu vrea să audă opiniile Mariei și o dă afară pe blondină din baraca echipei roșii. „Vezi că ești la roșii în baracă, hai, tunde-o…”, răbufnește faimosul.

Elena Marin este prima concurentă nominalizată pentru eliminare din această săptămână. Faimoșii și Războinicii vor disputa al doilea joc pentru imunitate și rămâne de văzut cine va avea un Consiliu liniștit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE