Cosmin Stanciu și Ana Porgras de la Survivor România s-au revăzut după ce acesta a revenit în țară. Cei doi sportivi au depănat amintiri și au făcut un plan uriaș pentru a-l susține pe cel cu care au o relație frățească.

Ana și Cosmin și-au propus să îl susțină cu toate pârghiile pe care le au la dispoziție pe Zannidache pentru câștigarea acestui sezon al show-ului de la Kanal D.

Stanciu și Porgras țin foarte mult la tânărul care a rămas în echipa Faimoșilor și se pare că îi vor face campanie puternică în mediul online pentru a convinge lumea să îl voteze.

Cosmin Stanciu și Ana Porgras îl susțin pe Zanni la Survivor România

„Ia uitați cu cine m-am întâlnit eu. Cu Ana campioană. Ne-am întâlnit aici să punem țară la cale și să-l susținem pe Zannidache. E fratele nostru. Este clar cel mai bun din competiția Survivor”, a spus Cosmin Stanciu într-un videoclip publicat pe Instagram.

La întoarcerea în țară, Cosmin a făcut o serie de declarații în care bate niște apropouri la Elena Marin. Acesta a spus că există persoane care se victimizează și dramatizează orice situație prin care trec pe insulă.

Sportivul care a fost nevoit să plece din Dominicană din cauza problemelor apărute la un plămân a mărturisit că el a evitat pe cât a putut conflictele, însă a observat ceea ce era de observat.

survivor românia
Cosmin Stanciu și Ana Porgras îl susțin pe Zannidache la Survivor România. Foto: Instagram

Concursul de la Kanal D se apropie cu pași repezi de marea finală

Ana Porgras îl susține și ea pe Zannidache, despre care are numai cuvinte frumoase de spus. Relația ei cu faimosul a fost speculată de-a lungul competiției. Lumea crede și în ziua de azi că sunt iubiți, dar nu vor să recunoască.

Ana a negat de fiecare dată că între ea și băiatul de suflet al lui Alex Velea ar fi ceva mai mult decât o frumoasă relație de prietenie.

În competiția filmată în Republica Dominicană au mai rămas 8 concurenți. 4 dintre aceștia se află în echipa Faimoșilor, alți 4 în cea a Războinicilor.

De la Faimoși se luptă pentru marele premiu Zannidache, Ștefan Ciuculescu, Elena Marin și Sebi Chitoșcă. Din echipa Războinicilor mai fac parte la ora redactării acestei știri Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Finala Survivor România va avea loc în curând, după mai bine de 6 luni în care concurenții au luptat din greu pentru un loc de dormit și pentru mâncare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE