Neti Sandu prezintă horoscopul pentru duminică, 20 iunie 2021. Vibrația zilei este 2, iar nativii vor face echipă cu persoanele de lângă ei. Totodată, este o zi a recuperărilor, iar unele zodii se bucură de fericire în viața de cuplu.

Citește în continuare și află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru ultima zi din această săptămână.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 20 iunie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ai ceva de spus, poate un secret cu care să-ți recapeți armonia în relația cu partenerul de viață.

Taur

Ai de cheltuit bani. Ai un eveniment în familie și merită să scoți din buzunar orice sumă pentru cei dragi.

Gemeni

Ies la iveală anumite secrete și te gândești ce decizie să iei în privința relației sentimentale, să știi ce faci în continuare.

Rac

Este posibil să cheltui niște bani pentru ziua de naștere a cuiva, sau poate la un alt eveniment important din viața prietenilor.

Leu

Poate faci o scurtă exursie până la malul mării și sunt șanse să întâlnești acolo pe cineva cu care să începi o relație amoroasă.

Fecioară

Cheltui niște bani ca să le iei ceva copiilor, sau poate unor prieteni la care mergi în vizită, nu vrei să te duci cu mâna goală.

Balanță

Astăzi te relaxezi, ai lăsat deoparte greutățile până mâine și nu este exclus să mergi într-o scurtă excursie la mare.

Scorpion

Este cineva care te ajută să-ți îndeplinești dorințele și te impresionează, mai ales că nu te așteptai de la asta din partea persoanei respective.

Săgetător

Cineva care vrea să reia o relație cu tine se întparce în viața ta și speră că puteți avea un viitor împreună. Din fericire, și tu simți la fel.

Capricorn

Poate le-ai rămas dator celor dragi cu un prânz în familie și chemi la tine câțiva apropiați care nu locuiesc împreună cu tine.

Vărsător

Poate realizezi abia acum cât de importantă este o persoană pentru tine și o să-ți exprimi sentimentele față de ea.

Pești

Se anunță vești bune în viața sentimentală. Există fericire în relația de cuplu și o să vă așezați împreună la casa voastră, dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE