Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt, vara asta, la a doua vacanță deja, destinația aleasă de această dată fiind Grecia, după ce artista abia s-a întors din Egipt și după o mică lună de miere petrecută în Dubai.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță cu adrenalină

Pasionat de navigație, Tiberiu Argint i-a ”pasat microbul” și Andreei Bălan. Așa că, în vacanța petrecută în Grecia, a insistat pentru momente romantice, petrecute, în doi, pe barcă.

Și, pentru a se asigura că Andreea Bălan va avea tot ce își dorește când vine vorba de romantism, dar și de amintiri de neuitat, Tiberiu Argint, susțin sursele FANATIK, nu s-a mai uitat la bani și a închiriat cel mai scump iaht pe care l-a putut găsi.

Evident, Andreea Bălan nu a ratat momentul și l-a pus la treabă pe iubitul ei, Tiberiu Argint, acesta făcându-i o mică ședință foto în costumul de baie care se mula perfect pe formele de invidiat ale cântăreței.

Mai mult, explică sursele FANATIK, Tiberiu Argint a avut grijă să îi facă și o surpriză romantică frumoasei artiste și, cum a închiriat vasul pentru o zi întreagă, au petrecut în doi, la apus, momente de neuitat în Insulele Ionice din Grecia.

Dar nu doar experiențele marinărești i-au oferit momente de neuitat cântăreței, ci și cele în care Andreea Bălan și Tiberiu Argint, echipați corespunzător, au trăit clipe pline de adrenalină, călărind împreună un scuter, gonind cu viteză maximă pe străduțele orășelului Poros din Grecia.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint își fac planuri de viitor

Cum Andreea Bălan așteaptă să se pronunțe divorțul de George Burcea, artista și actualul ei iubit au discutat, susțin sursele noastre, și de viitor, cu atât mai mult cu cât, până acum, s-au înțeles de minune.

De altfel, precizează apropiații celor doi, după un an de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să meargă cât de des pot în vacanțe, singurei, pentru a vedea cum se acomodează unul cu celălalt, având în vedere că, încă, nu locuiesc împreună.

Andreea Balan
Andreea Balan se bucura la maximum de vacanta petrecuta in doi alaturi de TIberiu Argint Sursa foto: Instagram

Iar rezultatele par să fie cât se poate de promițătoare, motiv pentru care, deja, timid, au început să și posteze fotografii împreună pe conturile de socializare, parcă anunțând că relația lor a trecut la următorul nivel și că nu ar fi o mare surpriză să anunțe că își doresc să se logodească.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, a doua vacanță într-o lună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt la a doua vacanță împreună, cei doi încercând să petreacă cât mai mult timp singurei, departe de ochii curioșilor.

Iar primul concediu, o adevărată lună de miere, a fost în Dubai, Tiberiu Argint reușind să o impresioneze pe Andreea Bălan cu nenumăratele surprize, care mai de care mai scumpe, pe care i le-a oferit acolo, le-a dat ocazia să se cunoască cu adevărat.

Și, evident, în Grecia, istoria se repetă, Andreea Bălan fiind, pentru prima oară în ultimii ani, în compania unui bărbat, cea care se bucură de surprize pe care nu trebuie să le și plătească integral, lucru care, susțin apropiații artistei, o încântă peste măsură, ea bucurându-se că este tratată, în sfârșit, ca o adevărată doamnă.

Andreea Bălan așteaptă să divorțeze pentru a se bucura de relație, cu adevărat

În calea oficializării relației dintre Andreea Bălan este însă un mic impediment: divorțul cântăreței de actorul George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la sfârșitul anului 2019, iar la începutul anului 2020 au făcut public aceast lucru, atunci când problemele cu legea ale actorului au dus la întocmirea unui dosar penal pentru că acesta ar fi condus sub influența stupefiantelor.

Odată declanșat, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea, judecat în ședințe secrete, pare să se prelungească destul de mult, o soluție putând fi dată, în cel mai fericit caz, la sfârșitul acestui an.

De altfel, pare-se, procesul în care este implicată vedeta nu este deloc ușor, Andreea Bălan și George Burcea fiind în situația de a lungi procesul din cauza faptului că nu se înțeleg deloc asupra unor chestiuni, cea mai importantă fiind custodia celor două fetițe ale lor.