Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița în acest weekend, iar acum au apărut primele imagini de la acesta. Cei doi i-au avut alături pe oamenii dragi lor în cadrul acestui eveniment.

Unde a avut loc botezul lui Josephine

Fericire mare, așadar, în familia lui Smiley, care și-a botezat fiica, pe Josephine, în ziua de duminică. În stilul lor caracteristic, părinții au vrut să nu se știe prea multe detalii despre această petrecere.

De altfel, Andreea Bănică a fost cea care i-a dat de gol că au făcut botezul fetiței lor, după ce a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Tot din dorința de a fi discreți, cei doi i-au rugat pe invitați să nu facă poze.

Acest lucru nu a fost respectat, așa că în spațiul public au apărut mai multe imagini de la eveniment, pe care le poți vedea în galeria foto!

După slujba de la biserică, prin care Josephine Maria a devenit creștină, părinții i-au invitat pe apropiații lor într-un loc retras, departe de București. Este vorba despre un local din Corbeana, Paradisul Verde.

Ce au făcut invitații lui Smiley la petrecerea de botez

A fost o petrecere relaxată, așa că invitații lui Smiley și ai Ginei Pistol au putut să se distreze cum au vrut. Pentru că acolo era și o piscină, se pare că nu s-au ferit să se răcorească în ea.

Astfel, mai mulți invitați au decis să își ude ținutele de la eveniment și au sărit în apă. Imaginile de pe rețelele de socializare arată că cei care au făcut asta au fost Jean Gavril și Feenom.

La eveniment au mai participat și Andreea Bănică, Speak și Ștefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Irina Voinea, Șerban Cazan sau Andreea Savin.

Sursele din apropiere celor doi au declarat pentru Click că aceștia abia au găsit locația respectivă pentru a face botezul micuței Josephine, care s-a născut pe data de 9 martie.

„Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet.

Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă”, au dezvăluit acestea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE