Ioana Simion a uitat de tot scandalul pe care l-a avut cu fostul lider mondial și a decis să îi rămână alături. După ce au petrecut câteva zile la Paris, aceasta și-a retras cererea de divorț depusă la judecătoria Hârșova. Prima înfățișare urma să aibă loc pe 24 iunie.

Pe 2 martie, bruneta a depus actele pentru a se despărți de Ilie Năstase. Scandalul a pornit după ce Nasty ar fi făcut o criză de gelozie și i-a aplicat mai multe palme chiar de ziua ei de naștere.

Răsturnare de situație. Ioana Simion nu mai divorțează

Ioana Simion l-a iertat pe Ilie Năstase. Aceasta susține că soțul ei și-a revizuit comportamentul în ultimele luni, iar acum au o relație foarte bună.

Chiar dacă a trecut prin clipe de groază și a fost decisă să se despartă de Năstase, în final bruneta s-a răzgândit.

Ea spune că ar fi o mare greșeală să se despartă de bărbatul pe care îl iubește. În plus a realizat că acesta are nevoie de ea mai mult ca oricând și nu îl poate lăsa singur.

“Probabil că l-au ajuns toate și că mai are și el scăpări, dar în perioada asta chiar a fost ok. Doar eu îi sunt alături și atât. Îi iubesc prietenii lui Ilie, dar vă dați seama că nu pot veni prietenii lui Ilie să stea cu el.

Îi iubesc, îi respect, sunt niște oameni deosebiți, doar că eu sunt cea care stă cu el mai tot timpul și el are nevoie de mine”, a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars.

Ioana depusese actele în urmă cu trei luni

La începutul lunii martie, Ioana a depus cererea de divorț. Scandalul dintre cei doi soți a început de ziua Ioanei, când Ilie Năstase s-a înfuriat și a pălmuit-o. Bruneta s-a speriat cumplit și a chemat poliția.

Fostul jucător de tenis a încercat de atunci orice pentru ca Ioana să-l ierte, iar în ultima perioadă au petrecut foarte mult timp împreună.

“Ești cea mai frumoasă și adevărată femeie din viața mea. Sunt un norocos!”, a scris Ilie Năstase pe Facebook-ul soției sale, în urmă cu ceva vreme.

Ilie Năstase și Ioana s-au cununat religios în vara anului 2020,  la o mănăstire din Techirghiol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE