Alexia Eram a spus că trebuie să fie atentă la tot ceea ce face deoarece orice postează sau spune i-ar putea afecta imaginea mamei sale, Andreea Esca.

Iubita lui Mario Fresh a stat de vorbă într-un dialog sincer cu vloggerița Laura Giurcanu. Influencerița i-a spus că mama ei are o imagine curată și este nevoită să aleagă foarte bine ce din ceea ce face poate deveni public.

Susține că este foarte atentă de fiecare dată când postează ceva, mai ales pe Instagram, acolo unde are peste 670.000 de urmăritori.

Alexia Eram s-a săturat să mai fie numită fiica Andreei Esca orice ar face

Alexia spune că vrea să fie recunoscută pentru ceea ce este ea și nu pentru că este fiica cui este. A vrut să tragă de mânecuță presa cu ocazia acestui interviu, chiar dacă realitatea e cea pe care o știm cu toții. Alexia este, în primul rând, fiica Andreei Esca.

„Pe de o parte e un lucru bun, pentru că m-a ajutat ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

E super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca. Poate nu neapărat generația, dar celelalte generații mă asociază cu fiica Andreei Esca.

Încerc să am grijă la tot ceea ce fac. Nu pot să fiu liberă cum sunt alți content-creatori. Mama are o imagine super-clean”, a declarat Alexia Eram pe Youtube.

Influencerița este destul de geloasă în relația cu Mario Fresh

Alexia spune că trebuie să aibă grijă inclusiv la cum vorbește deoarece despre mama ei nu s-a scris nimic negativ până acum.

Tânăra a spus că niciodată mama ei nu i-a reproșat ceva, că ar face-o de râs cu ceva. A dat un exemplu în acest sens: „Imaginează-ți că dacă pun o poză mai dezbrăcată din care să reiasă, evident, că fiica Andreei Esca a făcut asta. Mamă, fac asta, mă leagă și de mama”.

Alexia i-a spus mamei sale că nu mai suporta că lumea îi amintește mereu că este fiica ei. Andreea i-ar fi zis că toată lumea este fiica sau fiul cuiva și că și ea s-a confruntat cu aceeași problemă până a devenit celebră.

Influencerița a vorbit și despre relația cu Mario Fresh, cu care este împreună de mai bine de cinci ani. A declarat că este foarte geloasă, dar nu are ce să facă atunci când îi scriu fanele iubitului ei.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE