Andreea Bălan își sărbătorește ziua de naștere departe de țară. Artista și iubitul acesteia, Tiberiu Argint au plecat într-o vacanță în Grecia. Cei doi au fost extrem de discreți în privința relației pe care o au, dar acum au decis să posteze o fotografie împreună.

Astăzi, de ziua Andreei, Tiberiu Argint i-a făcut o urarea emoționantă pe contul de socializare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu din 2020. Artista a declarat în urmă cu ceva vreme că se vede căsătorită, dar deocamdată nu vrea să-și mai facă planuri.

Andreea Bălan a împlinit 37 de ani

Andreea Bălan a împlinit 37 de ani. Cântăreața a decis să petreacă departe de țară și de prieteni. Ea este într-o frumoasă vacanță în Grecia, alături de iubitul său, Tiberiu Argint.

Deși au mai fost plecați împreună și în alte vacanțe, niciodată nu au postat poze de cuplu. De această dată, iubitul artistei a postat o fotografie în care se plimbă alături de aceasta.

Andreea Bălan și Tiberiu
Andreea Bălan și Tiberiu în Grecia

 

De asemenea a avut și o urare emoționantă.

“La mulți ani, iubita mea!”, i-a scris acesta, postarea fiind imediat redistribuită de Andreea Bălan pe pagina sa.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint
Andreea Bălan și iubitul ei

De asemenea artista a primit sute de urări și din partea fanilor săi.

“Dragilor, vă pup! Sunt naufragiată undeva în Grecia, am luat bărcuța asta mititică ca să vin în larg, să am semnal, să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase.

Sunt foarte fericită că-mi scrieți și că îmi urați la mulți ani, este o zi frumoasă pentru mine, împlinesc o frumoasă vârstă, sunt înconjurată de prieteni, de iubire și voi îmi dați iubire, vă mulțumesc din suflet!

Vă voi ține la curent cu ceea ce fac aici, voi mai posta și mâine, când voi avea semnal, acum nu am semnal pentru că sunt între insule, vă pup și vă iubesc!”, le-a transmis vedeta acestora.

Andreea Bălan și Tiberiu au o relație din 2020

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de anul trecut. Recent cei doi au fost într-o altă vacanță la Dubai. Se pare că artista și-a găsit liniștea după momentele dificile prin care a trecut în urma divorțului de George Burcea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE