Noul sezon X Factor România a început deja în afara micului ecran! Delia Matache și colegii ei filmează preselecțiile competiției care a înnebunit țara!

Unul din cele mai urmărite show-uri de la Antena 1 are totul pregătit pentru noua ediție. Potrivit calendarului celor de la Antena 1, emisiunea va debuta cel mai probabil în luna septembrie, când vor fi deja filmate majoritatea edițiilor.

Delia Matache a postat câteva imagini din culisele noului sezon, în care apare alături de Loredana Groza la pupitrul juraților.

Noul sezon X Factor România va debuta la toamnă. Imagini din culise

Cântăreața a pus pe Instagram și o imagine din culise în care dansează, dându-i tag lui Dani Oțil, unul din oamenii de bază ai acestui concurs.

Delia s-a remarcat în culisele show-ului cu un costum bleu-ciel care îi vine extraordinar. Într-una dintre imagini, cea în care apare cu Loredana, vedeta apare într-o bluză foarte colorată, în timp ce colega ei este cu decolteul la vedere.

Înscrierile pentru X Factor România sezonul 10 au început de ceva timp, iar producătorii pregătesc un show cum nu s-a mai văzut. Noii concurenți vor fi cunoscuți publicului din toamnă, la fel și poveștile lor de viață, cele care cântăresc de fiecare dată în fața telespectatorilor atunci când își aleg câștigătorul.

x factor românia
Delia Matache a publicat câteva imagini din culisele noului sezon X Factor România. Foto: Instastory

Sezonul de anul trecut, câștigat de Andrada Precup

Competiția de anul trecut a fost câștigată de Andrada Precup, o artistă nevăzătoare care a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Junior.

Finala s-a disputat între Ștefan Bănică și Loredana. Din echipa lui Lory a ajuns în marea finală Adrian Petrache, unul din nepoții lui Florin Salam.

Petrache și Loredana au protagonizat unul din cele mai spectaculoase momente din finala sezonului 9. Cei doi au cântat împreună pe scenă o melodie compusă special pentru această emisiune. Piesa a devenit virală la scurt timp după difuzarea pe micile ecrane.

Finala a fost marcată și de tensiuni. Adrian a fost lăsat baltă pe ultima sută de metri de unchiul său. Florin Salam ar fi trebuit să cânte cu acesta. Manelistul nu s-a mai prezentat la studio, așa că Florin Ristei i-a luat locul făcându-i-se milă de concurent.

Rămâne de văzut ce momente unice vor exista în cel de-al zecelea sezon și ce fel de concurenți au trecut castingul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE