Fulgy este implicat într-un nou scandal, după ce a fost prins drogat la volan. Acesta i-a vorbit urât mamei sale, iar toată întâmplarea a fost filmată. Acesta nu se ferește să folosească cuvinte vulgare în fața mamei sale.

Fulgy a comis-o din nou. Ce a putut să îi spună Vioricăi de la Clejani

Mai mult, Viorica de la Clejani nu pare deranjată de limbajul fiului său, care nu este deloc unul plăcut. Pe filmare se vede cum acesta își acuză mama că se droghează și chiar râde de ea.

Fulgy de la Clejani își huduiește mama și chiar o înjură, fără nicio jenă. Îi spune că e nebună, o acuză că se droghează și folosește un limbaj vulgar.

Totuși, mama lui pare că ia totul în spirit de glumă, pentru că nu numai că nu se supără, dar chiar glumește pe acest subiect și îi cere fiului său bani în schimbul permisiunii de a o filma.

Cum arată dialogul dintre Fulgy și mama sa, în care Viorica de la Clejani e înjurată

Iată cum decurge dialogul dintre cei doi, mamă și fiu, într-un videoclip postat de tânăr pe Tiktok.

„FULGY: Mama trage cox, din ăla bun.

VIORICA: Dacă vrei să mă filmezi, un milion de euro trebuie să-mi dai.

FULGY: Huo! Huo!

VIORICA: Băi, un milion de euro tre să-mi dai așa că nu mă mai filma

FULGY: Să moară … Tu să mori de nu am două

VIORICA: Băi, nu mă mai filma, plătește-mă!

FULGY: Fă, să moară familia mea de n-am bani mulți. Ia uite, și-a făcut tatuaj cu busolă nebuna asta”.

Fulgy e internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie “​Profesor Doctor Alexandru Obregia”

După episoadele de scandal în care a fost implicat, Fulgy este acum internat la Psihiatrie. El este acolo de circa două săptămâni, iar cât de curând urmează să fie externat.

Mai mult, se pare că acesta s-ar fi îndrăgostit de o fată ce se află internată și ea la Spitalul Clinic de Psihiatrie “​Profesor Doctor Alexandru Obregia”. El i-ar fi scris acesteia poezii.

Cel care l-a dat pe mâna polițiștilor a fost chiar Ioniță de la Clejani, după ce l-a amenințat și a decis să depună o plângere împotriva fiului său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE