Neptun retrograd în Pești ar putea aduce din 25 iunie 2021 mai multă stabilitate, înstă totul e doar un joc de aparență. Cum vor fi viețile noastre odată cu producerea acestui fenomen astrologic? Există motive de bucurie sau trebuie să ne ferim de ceva? Iată toate răspunsurile!

Când vorbim despre planeta Neptun, trebuie să precizăm din start că este obiectul ceresc care pune accentul pe sentimentele ascunse, pe iubirea nedefinită.

Atunci când Neptun se află în mișcare retrogradă, se produce o trezire la realitate. Cu alte cuvinte, vom putea diferenția care dintre idealurile noastre sunt realiste și care sunt utopice.

Neptun retrograd în Pești pe 25 iunie 2021

Pentru unii, acest fenomen poate veni ca un adevărat duș rece, suprapunându-se peste celelalte evenimente astrologice ale perioadei, în special peste Luna Plină formată în Capricorn pe 24 iunie.

Zodiile despre care putem spune că vor porni pe un nou drum sunt cinci la număr. Sunt zodii care au nevoie de un nou început.

Este vorba despre Săgetători, în primul rând. Nativii de foc au toate elementele necesare să-și schimbe viața în bine, doar că trebuie să dea viteză acțiunilor lor.

Pe această listă se mai află Racii, Vărsătorii, Fecioarele și, surpriză, Scorpionii. Racii simt nevoia unei noi iubiri sau a întăririi relației pe care o au.

Vărsătorii o pot lua de la zero din punct de vedere profesional și de data asta vor fi extrem de încântați de jobul lor.

Fecioarele au nevoie de libertate

Fecioarele au nevoie de libertate mai mult ca oricând. Se simt constrânse și trebuie să plece într-o vacanță.

Scorpionii reprezintă surpriza deoarece ei n-au avut o perioadă tocmai bună. N-au scăpat de lucrurile rele, doar că Neptun le dă o portiță de ieșire. Dacă o sesizează, își pot schimba viața în bine într-o secundă. Dacă nu, atunci mai au de tras o lună.

Cât despre celelalte zodii, acest fenomen nu provoacă mari perturbări nici în viața lor personală, nici în cea de la muncă.

Așadar, Berbecii, Taurii, Gemenii, Leii, Balanțele, Capricornii și Peștii vor fi mai degrabă sub impactul Lunii Pline decât al lui Neptun retrograd. Vezi aici în ce fel de afectează Luna Plină care se formează în zodia Capricorn și ce să nu faci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE