Maria Buză a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus. Nici îndrăgita actriță nu a reușit să scape de temutul virus, însă a reușit să treacă cu bine peste boală.

Din fericire, fosta actriță din serialul „Adela” a avut o formă ușoară a bolii. Mai mult, nici nu și-ar fi dat seama că este bolnavă de COVID-19 dacă nu s-ar fi testat.

Maria Buză a fost infectată cu coronavirus

Maria Buză a fost și ea victima temutului virus provenit din China, SARS – CoV – 2. Invitată în platoul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, actrița a vorbit despre momentele prin care a trecut.

Actrița nu a avut o formă gravă a bolii, însă această perioadă a afectat-o destul de mut psihic. Maria Buză susține că pandemia e o perioadă grea pentru toată lumea și că a avut un impact negativ asupra psihicului ei și al altor persoane.

În plus, artista a comparat situația reală cu ceea ce se vede la TV. Maria Buză consideră că totul pare desprins din filme până nu se întâmplă pe propria piele. Totodată, aceasta a subliniat cât de important este sprijinul celor dragi în astfel de momente.

„Eu am avut Covid, o formă foarte ușoară. Dacă nu mă testam, probabil nu aș fi știut că am trecut prin boală. Cred că de aceea au fost unii oameni mai conspiraționisti.

Ce vedeai la TV păreau secvențe de SF. Nu părea că și tu ai putea fi în această situație.

„Sunt vremuri care ne-au încercat pe toți, am învățat foarte multe lucruri: să prețuim viața, pe cei din jur, fiece clipă. Am mai învățat că întotdeauna,  cât de bine ți-ar fi, să fii pregătit pentru astfel de situații.

Mai toți eram prinși, ne plângeam de programul aglomerat, ne doream o pauză. Pentru mine a fost incredibil pentru că nu știam ce va fi mâine.

Priveam știrile cu sufletul la gură. Acum am ajuns să ne uităm unii la alții, dăm să ne pupăm, dar avem o reținere”,”, a declarat Maria Buză la Exclusiv VIP de la Prima TV.

În vârstă de 52 de ani, Maria Buză este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista este pasionată și de muzică și este căsătorită cu violonistul Gheorghe Pătrașcu. Cei doi au împreună un fiu, Andrei.

Maria Buză s-a remarcat în diverse filme și seriale românești, dar și la mai multe emisiuni TV, cum ar fi Te Cunosc de Undeva, unde a câștigat sezonul 6.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE