Vedeta a oferit detalii inedite despre munca pe care o desfășoară cu pasiune de luni până vineri, la știrile de la ora 19:00, reușind să le facă o surpriză foarte mare celor care o urmăresc în mediul online.

Știrista s-a pozat într-o ipostază unică, care i-a adus foarte multe comentarii și aprecieri în mediul online. În felul acesta Andreea Esca a scos la iveală unul dintre cele mai bine păstrate secrete din televiziune.

Mai exact, prezentatoarea de la Pro TV a apărut într-o ținută care i-a lăsat pe toți mască, asta pentru că a ales să îmbrace câteva obiecte vestimentare ieșite din comun.

Andreea Esca, imaginea cu care i-a cucerit pe internauți. Cum a apărut la pupitrul știrilor

Andreea Esca este adepta rochiilor, motiv pentru care în ultima ediție a știrilor Pro TV a îmbrăcat o ținută de culoare verde pe care a asortat-o cu o pereche de pantaloni lungi cu buline și încălțăminte sport.

Așadar, vedeta le-a arătat tuturor ce se întâmplă în spatele pupitrului de știri, mai ales că telespectatorii văd numai partea de sus a ținutei.

„Din culise. Nu e niciun secret”, este mesajul care însoțește imaginea inedită publică de prezentatoarea TV pe pagina de Instagram.

Fotografia a ajuns imediat la inimile internauților care au răsplătit-o pe știristă cu numeroase mesaje și aprecieri. Peste 18.400 de fani au apreciat ipostaza publicată de Andreea Esca, una dintre cele mai longevive prezentatoare TV.

„Îți stă foarte bine”, „Eram sigur că de la brâu în jos poți să ai și pantaloni scurți”, „Mereu ți-am admirat naturalețea. Cred că de la adidași se… trage” sau „Mereu m-am întrebat ce se poartă sub pupitrul știrilor”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Andreea Esca, adevărul despre salariul pe care-l primește de la Pro TV

Internauții sunt de părere că Andreea Esca este o prezentatoare foarte cool, care știe cum să se facă plăcută publicului. Vedeta reușește să rămână în centrul atenției chiar și acum, fiind una dintre cele mai bine plătite persoane publice.

„Nu pot să vă spun ce salariu am. E ca și cum aș spune poanta unui banc. Aș strica tot. Asta e o legendă, trebuie să rămână așa.

Ce pot să spun e că am un salariu pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am și bănuiesc că e și rentabil în economia business-ului, astfel încât toată lumea să meargă bine”, spunea la un moment dat prezentatoarea, scrie protv.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE