Tânăra de 20 de ani a fost învinovățită pentru pierderea punctului în cel de-al doilea meci de imunitate din această săptămână. Se pare că Războinica s-a aruncat în apă intenționat pentru a primi punctul dansatoarea Elena Marin din echipa adversă.

Momentul nu a fost trecut cu vederea de băieți, care au început să-i arunce concurentei cuvinte grele. Atât participanții din echipa albastră, cât și din cea roșie sunt de părere că Maria Chițu a pierdut intenționat în fața rivalei sale.

Maria Chițu, acuzată că a pierdut în fața Elenei Marin de la Survivor România

Toți băieții de la Survivor România sunt convinși că Maria Chițu s-a aruncat intenționat în apă pentru a-i oferi rivalei sale un mic avantaj. Se pare că Războinica vrea să nu o mai vadă pe Faimoasă demoralizată că nu aduce puncte pentru echipa roșie.

Acuzațiile nu se opresc aici, Zanni fiind de părere că cele două fete rămase în competiția sportivă din Republica Dominicană sunt niște „șarlatane” și se folosesc de victimizare pentru a câștiga voturi în ochii telespectatorilor.

„Oamenii ăștia nu ți-au făcut nimic și ai început să te victimizezi începând de astăzi crezând că ce?”, i se adresează Sebastian Chitoșcă tinerei din echipa albastră, Maria Chițu.

„Las-o măi, las-o, e strategic tot ce face”, completează Zanni de la Survivor România.

„Uite, măi, pentru ce ne rupem picioarele”, spune și Albert Oprea de la Războinici după ce Maria Chițu a pierdut punctul în fața Elenei Marin.

Maria Chițu și Elena Marin, strategie la Survivor România?

„Știi de ce cred asta pentru că ieri la joc mi-ai zis că nu știi ce să-i faci Elenei, pentru că o vezi așa căzută și că dacă voiai i-ai fi lăsat vreo două puncte.

Și ai zis că pe sportiv nu mai are nicio șansă și că are șansă doar pe social. Și asta a dovedit ce ai făcut tu astăzi, acum, la joc”, spune Marius Crăciun.

„Eu n-am venit la emisiuni de social, care dă mai bine din ochi lacrimi, care dă mai bine din gură minciuni, eu n-am venit aici la circ”, adaugă Sebastian Chitoșcă.

Dezamăgirea este mare în rândul băieților de la Survivor România, care simt că luptă în zadar. În plus, concurenții cred că Maria Chițu nu mai are ce căuta pe traseu în condițiile în care pierde intenționat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE