Frumoasa blondină a spus adevărul despre certurile pe care le are cu partenerului ei de viață, dar și care sunt motivele de la care pleacă cel mai des neînțelegerile dintre ea și prezentatorul de la „Ce spun românii?”.

Actrița a mărturisit în cadrul unui interviu acordat recent că relația cu Cabral este una frumoasă, dar nu lipsită de certuri și discuții. Cele mai frecvente dispute sunt pe seama muncii pe care o face vedeta de la Pro TV.

Mai exact, Andreea Ibacka susține că iubitul ei soț petrece foarte mult timp la locul de muncă și uită să-și mai elibereze agenda. Pe de altă parte, vedeta apreciază faptul că moderatorul este o persoană muncitoare.

Andreea Ibacka, totul despre disputele cu soțul ei. Pentru ce se ceartă cu prezentatorul Cabral

„Soțul meu e foarte muncitor. El, și când nu mai poate, mai poate puțin! Doar că mă suie pe tavan fiindcă nu-și planifică timpul într-un mod realist.

Își aglomerează agenda peste măsură și de aici încep boacănele”, a declarat Andreea Ibacka pentru revista Unica.

Cabral are la rândul său numai cuvinte de laudă la adresa actriței care este însărcinată pentru a doua oară. Prezentatorul de la Pro TV spune că are o soție organizată și foarte implicată în tot ceea ce face.

Blondina este genul de persoană care nu renunță indiferent cât de grea este situația în care este implicată. Acesta este și motivul pentru care Cabral o apreciază enorm pe actrița de la Antena 1.

„Îmi place că e organizată. Și meticuloasă. Și nu se oprește niciodată din ce are de făcut… indiferent ce”, a adăugat Cabral, în cadrul aceluiași interviu.

Andreea Ibacka, despre cum a primit vestea sa fiica sa, Namiko

Andreea Ibacka a aflat că este însărcinată în perioada în care fiica sa și a lui Cabral, Namiko, avea 2 ani și o lună. Vedeta de la Antena 1 nu i-a dat imediat vestea copilei, micuța bucurându-se enorm că va avea o soră sau un frate mai mic.

Fetița a fost foarte dulce când a aflat că părinții ei vor mai aduce pe lume un copil. Actrița susține că micuța a făcut deja planurile cu cel mic pentru perioada în care acesta se va putea juca în parc cu mașinuțele sau viziona desene împreună.

„Namiko a fost megadulce și a anunțat mai departe întreaga familie că ea e sora lui bebe din burtică. Ba chiar a făcut rapid și planul pe termen mediu (organizată fiind, ca mine), a stabilit o serie de activități pe care le vor face împreună”, a mai spus Andreea Ibacka.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE