Sebastian Chitoșcă și Elena Marin sunt persoanele nominalizate până acum în Consiliu, unul dintre participanții din echipa Faimoșilor fiind nevoit să plece acasă. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Lupta pentru marele premiu este tot mai strânsă, în ediția de duminică, 27 iunie, concurenții de la Survivor România concurând împotriva celor din Grecia într-un joc care nu se arată deloc ușor.

Este ultimul meci ca și echipe pentru că de săptămâna viitoare încep individualele așa că nu este de mirare că certurile și conflictele dintre participanți sunt tot mai aprige.

Survivor România, episodul de duminică, 27 iunie 2021. Live Video

Elena Marin este convinsă că una dintre fete va ajunge în marea finală de la Survivor România, lucru de care se pare că se tem enorm băieții care au rămas în competiția sportivă din Republica Dominicană.

Mai mult decât atât, Faimoasa crede că băieții au pornit un adevărat război împotriva sa și a Mariei Chițu. Acesta este și motivul care le-a determinat să nu mai locuiască cu băieții, ci separat.

„E clar că s-a pornit un război împotriva noastră. Băieții știu că una dintre noi va ajunge în finală. Cred că le este frică de lucrul ăsta”, spune Elena Marin.

Tensiunile, noile strategii și certurile îl fac pe Albert Oprea să-i arunce vorbe grele colegei sale de echipă, care nu mai vrea sub nicio formă să dea mâna cu ei înainte de meciurile din jungla dominicană.

Războinicul este de părere că Maria Chițu este o persoană falsă și penibilă, conversația dintre cei doi fiind una în care se implică cu toții. Prinsă la mijloc, tânăra de 20 de ani nu mai suportă și pleacă.

„Îți vine să râzi, că îți dai seama cât ești de penibilă?!”, spune Albert Oprea de la Războinici.

„Dacă te întreabă: «Ce ai făcut, Maria, acolo?!»… «Am plâns»”, adaugă Zanni de la Faimoși.

„Să fiu cu coloană vertebrală și să fiu falsă?! Du-te, mă!”, reacționează Maria Chițu din echipa albastră.

Jocul pentru recompensă se desfășoară numai pe apă, traseu care i-ar putea pune în mare dificultate pe unii dintre concurenții rămași în lupta pentru trofeul de la Survivor România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE