Prezentatorul nu a fost foarte darnic în privința imaginilor cu fiul său și al Andei Călin, abia de curând postând  câteva poze de familie în care apare și cel mic.

Cântărețul a distribuit câteva imagini emoționante alături de cei dragi, în postări fiind și unicul său băiat, un copil foarte așteptat de artist în condițiile în care mai are două fete, Carmina și Anastasia.

Liviu Vârciu, poze emoționante alături de familie. Cum arată fiul său, Liviu Matei

Micuțul în vârstă de un an apare cu spatele, însă se poate observa că are trăsături ca ale mamei sale. Băiețelul lui Liviu Vârciu seamănă atât cu el, cât și cu partenera sa de viață.

„Pianist clar”, este unul dintre mesajele care însoțește imaginea în care apare fiul lui Liviu Vârciu alături de mama sa în care se poate vedea destul de clar că deja merge în picioare.

Într-o altă postare micuțul apare alături de sora sa mai mare, Anastasia, care scrie pe un caiet în timp ce micuțul este foarte atent la activitatea pe care o are copila.

Cei doi copiii par foarte apropiați, Anda Călin fiind tare mândră de familia sa, după cum o dovedește chiar descrierea lăsată pe rețelele de socializare.

Băiatul lui Liviu Vârciu
Liviu Matei, băiatul prezentatorului Liviu Vârciu, alături de sora sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cu cine seamănă băiatul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin

Anda Călin a mărturisit că trăsăturile fiului său înclină mai mult despre vedetă, însă lucrurile se pot schimba radical de la o lună la alta.

Cât despre numele pe care-l poartă unicul băiat al lui Liviu Vârciu, frumoasa brunetă a dezvăluit că iubitul ei a ales primul prenume, și anume Liviu.

Cel de-al doilea prenume a fost ales de soția prezentatorului TV, băiețelul numindu-se și Matei, însă nu se știe cum este strigat cel mic în momentul de față.

„O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine. 

Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a spus Anda Călin pe Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE