Conform celui mai nou horoscop, cel pentru luna iulie 2021, realizat de Maria Sârbu, vom avea parte de surprize colosale. Luna lui Cuptor vine cu evenimente importante pentru fiecare.

Luna Iulie va aduce in sfîrșit vibrațiile pozitive pe care le așteptăm cu toți de atâta vreme, pentru mare parte dintre zodii. Cele mai avantajate zodii vor fi: Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn. cele mai încercate zodii vor fi: Berbec, Rac, Vărsător, Pești.

Sănătatea poate să fie într-o formă bună pentru cei care știu să își gestioneze emoțiile, și cu probleme digestive sau cardiovasculare pentru cei care încă nu au învățat acest pas!

În dragoste nu se întrevăd mari transformări pentru marea majoritate a zodiilor. Iar finanțele vor fi mult mai bine aspectate pentru toți! Gata cu piedicile la bani și cu lipsa de șansă. Vara are semne de abundență!!!

Horoscop pentru iulie 2021, realizat de Maria Sârbu: Berbecii sunt iritați

Berbec

De la jumătate de Iunie parcă lucrurile te depășesc și poți spune că ești mai agitat ca oricând. Ai dreptate! Ai o perioadă de vindecare și de maturizare și mai ales de calm și iubire față de propria persoană.

Te încearcă tot felul de obsesii și adrenalina este derutantă. Atenție la tot felul de ”demoni” care îți bagă nasul în oalele tale.

De la final de Iulie vei începe o perioadă de iritabilitate și certuri, contre, contradicții. Se cere atenție la drumuri și îți recomand să te concentrezi mult mai tare să fii mai degrabă în mental decât în instincte sau pe impulsivitate! Tristețea are și ea luptele ei cu tine!

Dar te știm un supraviețuitor, un curajos, un războinic! Așa încât vara ta va fi una de lupte câștigate, dar deloc ușoare! Realizări de familie!

Gemenii își pot fura singuri căciula

Taur

Unii dintre apropiații tăi pot spune că ai dat ”în mintea copiilor”, că te răsfeți prea mult sau că ai reacții copilăroase și crize de adolescență! Asta pare să fie singura ta problemă!

Ești ca un copil care urcă singur un munte, plin de peripeții și dornic de reușită și de premii. Dar din trecut sunt traume sau obsesii sau frici privind banii și despre ele nu putem spune că te vei scăpa. Dimpotrivă, ai tot felul de lecții de personalitate și schimbări ce se cer aprofundate.

Distracția începe la final de lună. Vara importantă pe relația cu urmașii tăi. Pentru unii dintre voi, posibil sa vină barza sau să fie fertilitate din abundență! Reușite în contracte și tranzacții!

Gemeni

O lună de vară plină de energie și de schimbări. Lucrezi foarte mult la tine, deja de mai bine de 1 an și încă mai ai de lucrat intens. Până la final de Iulie vei avea de salvat tot felul de structuri personale și de revelat tot felul de răspunsuri.

Ai anumite obsesii care nu își dau pace și multe mistere de rezolvat tu cu tine. După 25 Iulie, atenție la stres și la ”cum își furi singur căciula” pentru că va fi important să termini cu autosabotajul și cu naivitatea; odată pentru totdeauna, anul ăsta! Reușită pe plan financiar și finalul unei cure de detoxifiere.

Leii au o vară a vindecării interioare

Rac

Suntem pe energia ta la acest moment și putem spune că ne este favorabilă, dar are și puncte fragile; așa ca tine! Ai o lună de emoții pozitive și negative, iar aspectul fragil se referă la vindecarea unei suferințe. Va trebui ca în această vară să termini ”un doliu” pe care îl porți în suflet sau în gândurile tale demult!

Pe final de lună vei începe vindecare depresiilor pe care le-ai tot lăsat să te afecteze de 9 ani încoace. Realizări în plan personal și financiar vei avea.

Leu

Vara este de vindecare și pentru tine și în special pe relația cu părinții. Ai o lună Iulie care te va scoate din confort pe de o parte și te va conforta pe de altă parte.

Profesional ți se vor liniști apele și vei fi mulțumit în sfârșit, după atâta stres. Cât despre stres, el se va manifesta în anturajul tău și posibil din cauza lui să faci unele alegeri foarte ciudate.

Așa încât își recomand concentrare pe ceea ce vrei cu adevărat și să lași panicile în trecut. Reușită despre casă, realizare profesională și vindecare psihologică.

Horoscop iulie 2021: Fecioarele își ies din minți

Fecioară

Luna aceasta își va scoate la suprafață toate reacțiile ciudate. Vei fi ca un carusel purtat de energii mecanice sau vijelioase. Vei țipa mai mult și mai des decât de obicei. Vei avea tot felul de ”ieșiri”!

Finalul de Iulie va sublinia un plus de stres pe toate domeniile și toate astea pentru că ești într-o perioadă de adevărată evoluție. Îți dorim spor la urcatul de trepte și la flexibilitatea de care vei avea nevoie! Dorințele ți se pot împlini și atenție la o ruptură de cineva drag.

Realizare pe plan familial și mai ai unele realizări pentru care trebuie să fii pregătit să schimbi radical ceva.

Scorpionii întâmpină noi greutăți

Balanță

O vară ”incendiară” sau multe lecții de personalitate de multe genuri. Arde în tine un foc interior foarte puternic și o nevoie de armonie aparte.

Finalul de iulie îți va accentua nevoia de călătorii și suspinurile privind anumite destinații. Dar vestea bună este că ai scăpat de multe energii negative și chiar de cumpene pe care le-ai tot avut luni întregi. Atenție la ”demonii” persoanei iubite și la traume care te epuizează.
Realizare profesională și în plan familial sau în privința locuinței.

Scorpion

Veninul și ”demonii” încă îți dau bătăi de cap și ai nevoie de iubire și grijă de sine. Vei avea o vară de peripeții ți vei începe un drum spiritual aparte. Trebuie să te concentrezi pe această nouă cale care se va arăta după final de Iulie, chiar dacă va fi plină de greutăți enervante. Energii negative pot să te afecteze dacă planul tău nu este să dezvolți relația cu divinitatea!

Atenție la alergii și la tot felul de premoniții, mai ales în stare de vis. Realizări de vacanță și vești privind străinătatea.

Săgetător

La tine este o vară a iubirii, pierdute și câștigate, este despre pasiuni toxice, despre relații din care nu te poți desprinde, despre golul din suflet pe teme de iubire și de luptă pentru ceea ce iubești.

O idee a verii va fi și iubirea de sine. Atenție la ”demonii” copiilor și la pasiuni devoratoare sau stres în cuplu prin care vei prelua sau vei proiecta tot felul de energii negative asupra ta. Realizări prin investiții și multe acte de făcut.

Vărsătorii au o perioadă originală

Capricorn

Munca nu te lasă nici în această lună de vară. Iar dacă ești în vacanță tot vei avea de muncit pentru alții. Lupte și tot felul de pregătiri pentru bătălii. Dragostea va fi și pentru tine un subiect important.

Atenție la epuizare și la stresul de la muncă; insistăm să cauți relaxarea adevărată. Realizări în cuplu și în plan spiritual. Reușite pentru credite ipotecare.

Vărsător

Pentru tine perioada este originală și plină de energii. Poți avea reproșuri față de sine și poți primi tot felul de influențe. Vei termina un stres important legat de familie. De la final de lună este recomandat să nu riști și să eviți prietenii vicioși.

Romantismul și melancolia își va spune cuvântul. Iubiri pierdute sau relații cu persoane de același sex sau tendințe de acest gen ce se cer lămurite. Realizări privind munca ta și nu uita că în continuare totul depinde de tine și de curajul și focusul și determinarea ta!

Peștii scot ghearele ego-ului lor

Pești

Vara se învârte în jurul tău cu tot felul de energii pentru a te scoate din ghearele ego-ului tău. Ai grijă la toxine și reziduuri ce se cer eliminate pentru a te menține în formă. Atenție la intoxicații, la alergii și la tot felul de reacții virulente care își subliniază nevoia de a avea mai multă atenție reală la tine.

La final de Iulie vei începe o perioadă de îndreptare a greșelilor trecute – foarte vechi! Realizări de la copii și de la vacanță dar și spor la serviciu și eforturi pentru muncă.

Previziunile au fost realizate de astrologul Maria Sârbu în exclusivitate pentru FANATIK.