Vedeta nu mai are același stil de viață ca în urmă cu ani buni când o ținea numai în petreceri și distracții. În prezent, fostul om de afaceri apare tot mai des singur și pare deprimat de situația prin care trece.

Zilele trecute Irinel Columbeanu a fost surprins la o terasă, la un mall din Capitală. Potrivit ciao.ro, afaceristul era singur pe o ploaie torențială, fără să se gândească nicio secundă la vremea de afară.

Irinel Columbeanu, într-o ipostază ieșită din comun. Cum a fost văzut fostul milionar în euro

Ipostaza în care a apărut fostul milionar în euro nu este singura, Irinel Columbeanu fiind văzut în ultimii ani fără prea multe persoane prin preajmă, semn că nu mai are prietenii de odinioară.

Fostul soț al Monicăi Gabor încearcă să fie puternic și să lase deoparte perioada de glorie în care avea bani cu nemiluita și nu avea nicio grijă legat de ziua de mâine.

Afaceristul spune că nu a pierdut nimic, chiar dacă a ajuns la sapă de lemn. Vedeta este extrem de încrezătoare și crede că va ajunge din nou să câștige bani frumoși.

„Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Nu m-a interesat niciodată acumularea de averi. A fost frumos și poate că va mai fi”, 

Sunt unele avantaje pe care le descoperi atunci când ești eliberat de grijile bănești”, a declarat la un moment dat Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Irinel Columbeanu a pierdut o avere de 150 de milioane de euro

Fostul milionar în euro avea în anul 2007 o avere care se ridica la 150 de milioane de euro, însă cu trecerea anilor banii au început să fie mai puțini din cauza afacerilor în care a investit.

Irinel Columbeau a ajuns în cele din urmă să-și piardă vila de la Izvorani, unde a locuit cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, mașinile de lux, dar și alte bunuri de valoare.

Acum vedeta locuiește într-un apartament cu două camere, acolo unde stă singur după ce unicul său copil a plecat la studii, în Statele Unite ale Americii, la mama sa.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos.

Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE