Regretata Lady Di provine dintr-o familie numeroasă, ea fiind cea mai mică dintre fete. Mama Prințului William și al Prințului Harry a avut două surori mai mari, Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, dar și un frate pe nume Charles.

Cea mai mare dintre surorile Prințesei Diana, Lady Sarah are în momentul de față 66 de ani, este căsătorită și are trei copii. De asemenea, se bucură și de momentele petrecute alături de cei doi nepoți.

Cine sunt surorile Prințesei Diana. Care au fost relațiile dintre ele

Lady Sara este cea care le-a făcut cunoștință Dianei și Prințului Charles, moștenitorul tronului Regatului Unit, cu care avea să se căsătorească pe 29 iulie 1981.

Potrivit okmagazine.ro, Lady Sarah a avut o scurtă relație amoroasă cu Prințul Charles, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat după ce sora Dianei ar fi făcut câteva dezvăluiri despre el în presă.

Totodată, Lady Sarah este persoana care s-a ocupat de testamentul regretatei Lady Di, semn că legătura dintre cele două a fost una unită.

Prințesa Diana și sora mijlocie, ceartă după plecarea din familia regală?

Nu același lucru se poate spune despre relația dintre Lady Jane Fellowes, a doua născută a familiei Spencer, și renumita Prințesă.

Sora mijlocie are acum 64 de ani și este căsătorită de la o vârstă foarte fragedă. Ea a ajuns la altar imediat după liceu. Prințesa Diana avea numai 16 ani atunci și chiar i-a fost domnișoară de onoare.

Relația dintre ele avea să se strice puțin în clipa în care mama Prinților William și Harry a luat decizia de a părăsi Casa Regală, asta pentru că Lady Jane era căsătorită cu asistentul secretarului reginei.

Loială poziției ocupată de soțul ei, Lady Jane Fellowes s-a supărat pe Diana, care a luat decizia de a înceta orice fel de legătură cu sora sa. Mai bine de un an și jumătate nu au vorbit, relația fiind mai bună ulterior.

Charles, fratele regretatei Prințesa, a fost ultima oară în centrul atenției la înmormântarea surorii sale, în anul 1997. Atunci a făcut câteva promisiuni prin intermediul unui discurs emoționant pe care, din păcate, nu le-a dus la capăt.

Contele Charles Spencer și-a luat angajamentul să-și protejeze și să-ți educe nepoții, tot el fiind cel care a decis ca Lady Di să fie înmormântată la Althorp, reședință veche de 500 de ani a familiei sale și locul în care a copilărit Diana.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE