Burlacul Andi Constantin s-a revăzut din nou cu cele 22 de concurente pe care le-a eliminat. Producătorii au organizat un ultim cocktail party, însă de data aceasta lipsit de conflicte.

S-au rezolvat o serie de probleme și s-au lămurit multe discuții create mai ales între fete de-a lungul timpului.

În primă instanță, Ana și Catrina și-au dat mâna după ce au avut un conflict monstruos. Cele două au trecut peste discuțiile destul de dure pe care le-au purtat.

Burlacul Andi Constantin a vrut să lămurească neînțelegerile cu Cristina

Catrina a spus că nu mai are niciun fel de sentiment de revoltă față de Ana Bene, cea care a ajuns până în finala concursului.

Fostele concurente nu au mai avut emoțiile de la început în momentul în care s-au văzut cu Andi Constantin. Unele dintre ele au comentat alegerile pe care burlacul de la Antena 1 le-a făcut.

„Mă așteptam doar la Ana. Mă așteptam în locul Simonei să fie Alexandra”, a spus Mădălina Alexe, una dintre concurentele eliminate, comentând tabloul finalei.

Angela a spus că indiferent ce alegere face Andi, lucrurile se pot schimba pe parcursul unei relații.

„Eu mă uit la o relație mai profund ca alte personalități. Pot fi ok individual, dar în relații se pot distruge”, a declarat Angela.

În momentul în care a aflat că se va revedea cu fetele eliminate, Andi s-a bucurat în mod special pentru una dintre ele. Fosta ispită de la Insula iubirii a cerut să poarte o discuție privată cu Cristina, cea cu care a lăsat o poveste semi-deschisă.

„În Turcia, am lăsat o poveste semi-deschisă. Sunt curios și vreau să am câteva vorbe cu persoana respectivă. O rog pe Cristina dacă are bunăvoința să îmi acorde câteva minute pentru a vorbi. Aș fi foarte recunoscător”, a mărturisit Andi Constantin.

andi constantin
Andi Constantin a lămurit neconcordanțele avute de-a lungul timpului cu Cristina. Foto: captură Antena 1

Melissa Azak știe acum ce simte pentru burlac

Cei doi au lămurit problemele care au apărut între ei în emisiune și bârfele spuse în stânga și dreapta. O altă fată de la care Andi aștepta un răspuns important a fost Melissa Azak, tânăra pe jumătate turcoaică înscrisă în competiție pe nepusă masă, în momentul în care a văzut caravana Burlacul pe străzile din Istanbul.

Ultima oară, Melissa a spus că nu este sigură dacă simte iubire pentru Andi. A cerut un răgaz de timp, iar acel timp s-a scurs. Aceasta i-a mărturisit că sentimentele ei sunt mai sigure și mai puternice față de Andi, ceea ce îi îngreunează și mai mult burlacului decizia finală.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE