Băieții din Republica Dominicană sunt împotriva celor două fete rămase în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. Maria Chițu, dar mai ales dansatoarea din echipa Faimoșilor, nu sunt deloc văzute cu ochi buni. Vezi Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Meciurile individuale îi fac pe participanții de la Survivor România să fie și mai răi și mai aprigi în lupta pentru marele premiu. Din păcate, Elena Marin este prinsă la mijloc și primește din toate părțile acuzații grave din partea colegilor.

Dansatoarea nu se mai poate abține și izbucnește în plâns, în timpul unei discuții private cu Maria Chițu. Faimoasa simte că nu mai poate înainta din cauza conflictelor în care este implicată.

Survivor România, episodul de joi, 1 iulie 2021. Live Video. Încep individualele

Zanni, tânărul cu care s-a contrariat încă de la începutul reality-show-ului susține în continuare că Faimoasa plânge pentru a atrage atenția asupra sa și pentru a rămâne cât mai mult în concurs, cu toate că din punct de vedere sportiv nu are șanse prea mari.

„Mai devreme, în consiliu, bocifereai și plângeai în avans. De ce plângi în Consiliu?! Să ceri milă, să ceri voturi. Fix d-asta și plângi dinainte!”, spune protejatul lui Alex Velea.

De aceeași părere este și Marius Crăciun din echipa Războinicilor. Fostul câștigător de la Ferma este convins că fosta asistentă a lui Mihai Morar exagerează foarte mult și este falsă.

„Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează…”, a declarat concurentul din echipa albastră de la Survivor România 2021.

Andrei Dascălu, dezamăgit de atitudinea colegei sale, Maria Chițu

Lucrurile nu stau pe roze nici pentru Maria Chițu care s-a aliat în ultima vreme cu Elena Marin. Cele două fete rămase la Survivor România au o prietenie strânsă, însă ceilalți sunt convinși că relația lor nu este deloc ceea ce pare.

Andrei Dascălu este dezamăgit de atitudinea și comportamentul Războinicei. Participantul crede că dansatoarea i-a intrat pe sub piele și a manipulat-o în favoarea sa pentru că știe că nu are șanse să pună mâna pe trofeul de la Kanal D.

„Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea”, a spus Andrei.

Primul joc individual de la Survivor România 2021, cel de imunitate

„Astăzi dăm startul jocurilor individuale!”, este anunțul făcut de prezentatorul Daniel Pavel, primul traseu având loc pe uscat.

Concurenții de la Survivor România încep în această seară jocurile individuale. Cei 6 participanți rămași în joc au parte de un meci care le va pune la încercare răbdarea, primul joc fiind de imunitate, așa cum s-a întâmplat și săptămânile trecute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE