Andreea Antonescu a vorbit despre experiența de la Survivor România. Deși a stat puțin peste o lună în competiția sportivă de la Kanal D, artista a avut timp să-și facă o părere despre ce înseamnă condițiile grele din Dominicană.

Experiența a ajutat-o să-și dea seama că viața are multe lucruri bune de oferit și a învățat foarte multe în perioada petrecută în echipa Faimoșilor.

Andreea Antonescu, adevărul despre experiența Survivor România

Andreea Antonescu a declarat că întotdeauna s-a considerat o persoană curajoasă, însă perioada petrecută la Survivor România a făcut-o să-și dea seama de multe lucruri.

Vedeta spune că acum vede lucrurile dintr-o altă perspectivă și că apreciază mai mult tot ceea ce trăiește. Situațiile inedite cu care s-a confruntat în competiție reprezzintă partea care i-a plăcut cel mai mult cântăreței.

„Dintotdeauna m-am considerat o persoană curajoasă, dar aceste două experiențe m-au făcut să realizez cât sunt de puternică, de fapt! (…) Mi-am dat seama de cât de frumoasă este viața mea!

Văd totul cu alți ochi, profit la maximum de orice secundă și apreciez mai mult tot ce trăiesc astăzi. M-am confruntat cu situații cu care nu m-am întâlnit vreodată, ceea ce mi-a plăcut cel mai tare!”, a declarat Andreea Antonescu pentru revista VIVA.

Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor

Andreea Antonescu a mai spus că ceea ce s-a petrecut în jungla din Dominicană nu este complet redat la TV. Condițiile de la Survivor România au fost extrem de grele pentru toți concurenții, lucru confirmat și de membra trupei Andre.

Fosta faimoasă a mai spus că traseele sunt mult mai mari în realitate și că ceea ce se vede la televizor este doar o mică parte din ce se întâmplă în realitate.

Andreea Antonescu a mai spus că este nevoie de un psihic foarte puternic pentru a face față la o astfel de provocare.

„Vreau să încep prin a spune că tot ce se întâmplă acolo și tot ce se vede la televizor este sută la sută real. A fost pentru prima dată când am realizat că, în realitate, traseele sunt mult mai mari decât să văd la televizor.

(…) Vreau să înțelegeți că, la televizor, sunt difuzate doar patru ore, patru zile pe săptămână, în condițiile în care noi stăm pe insulă 24 din 24, șapte zile pe săptămână!

(…) Nu vă puteți imagina cum este să dormi pe scânduri, să nu ai dușuri, gel de duș, săpun, șampon, să te plouă când dormi, să nu ai haine de schimb, să ai practic… nimic!”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE