Florentina Raiciu a intrat în lumea televiziunii în anul 2012, ca asistentă a lui Alex Velea, care, la acea vreme, avea o emisiune la Național TV, iar formele perfecte, chiar dacă ieșite din tiparul manechinelor, au făcut să fie imediat remarcată.

Florentina Raiciu, favorita revistelor pentru bărbați

Florentina Raiciu este, cu siguranță, una dintre blondele care au reușit să impresioneze lumea revistelor pentru bărbați. Nu de altceva, dar, pentru Playboy, Florentina Raiciu a pozat de cinci ori, iar în anul 2013, în urma unui sondaj, a fost declarată cea mai senzuală apariție de pe coperta revistei ”Iepurașului cu papion”.

De altfel, ședințele foto care au încins imaginația bărbaților au transformat-o rapid într-o adevărată celebritate, motiv pentru care, deși rămăsese fără postul de asistentă de la Național TV, a fost imediat ofertată pentru a reveni ”pe sticlă”.

Așa că, timp de mai mulți ani, Florentina Raiciu a fost asistenta  TV a matinalului de la Antena Stars, iar succesul pe care îl avea acolo i-a făcut pe șefii din Antene să îi ofere un loc în show-ul ”Splash! Vedete la apă”.

Și, evident, aparițiile ei în costum de baie au făcut deliciul publicului de la televizor, iar conturile ei de socializare au fost asaltate de ”like-uri”, ”inimioare” și alte asemenea reacții.

Florentina Raiciu, fotografii pe toate continentele

Florentina Raiciu a renunțat însă la televiziune acum câțiva ani, fără să dea prea multe explicații. Și, lansată într-o serie de afaceri – printre care un magazin de haine tradiționale și un salon de înfrumusețare-, frumoasa blondină pare să câștige suficient pentru a petrece vacanțe de vis, pe toate continentele.

Evident, cum formele ei sunt de invidiat, iar Florentina Raiciu a fost răsfățata revistelor dedicate bărbaților, fotografiile pe care le postează din vacanțele petrecute pe tărâmuri exotice sunt, de cele mai multe ori, pentru a etala colecța de costume de baie minuscule pe care le are.

Iar comentariile fanilor Florentinei Raiciu, care doar pe Instagram are peste 75.000 de urmăritori, sunt, de cele mai multe ori, complimente cu privire la formele pe care le dezgolește fără inhibiții.

Viața amoroasă a Florentinei Raiciu, cel mai bine păzit secret al blondei

Florentina Raiciu este unul dintre personajele controversate ale momentului, numele ei fiind implicat în mai multe discuții din lumea showbiz-ului autohton.

Mai mult, de-a lungul timpului, Florentina Raiciu a fost extrem de discretă când vine vorba despre bărbații din viața ei, iar postările pe car ele face în vacanțele exotice, multe la număr de altfel, sunt, fără să fie arătată vreo prezență masculină.

Florentina Raiciu
Florentina Raiciu nu vorbește niciodată despre iubiții ei și pare să meargă singură în vacanțe Sursa foto: Instagram

În plus, de fiecare dată când a fost întrebată despre iubiți, Florentina Raiciu a dat răspunsuri cât se poate de evazive, blondina preferând să țină ”la secret” iubirile sale.

Florentina Raiciu a avut probleme cu greutatea

În urmă cu ceva timp, spunea pe conturile sale de socializare, Florentina Raiciu se plângea de problemele cu greutatea pe care le-ar fi avut, ea reușind să scape de kilogramele car eîi dădeau bătăi de cap doar după ce a devenit disciplinată.

”În urmă cu câteva luni, ajunsesem la o greutate nu tocmai lăudabilă… Stres, neatenție, eram foarte delăsătoare, nu pot spune că am ținut vreodată un regim drastic, nu asta este soluția! Ci o alimentație echilibrată, la ore fixe, cel puțin 2 litri de apă, multă disciplină, odihnă, sport de cel puțin trei ori pe săptămână”, spunea pe conturile ei de socializare, Florentina Raiciu.

Iar disciplina pe care și-a impus-o a avut efecte cât se poate de benefice, iar Florentina Raiciu se bucură, din nou, de forme perfecte, motiv pentru care își răsfață fanii cu fotografii care mai de care mai senzuale.