Jocurile individuale le-au adus concurenților noi scandaluri și reacții, asta pentru că de acum fiecare luptă numai pentru sine, nu pentru echipă. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, de la ora 20:00.

Andrei Dascălu crede cp Maria Chițu se numără printre participanții slabi de la Survivor România. De aceeași părere sunt și ceilalți băieți care consideră că sunt mult mai avansați decât fetele rămase în competiția sportivă. 

„Maria a jucat de fiecare dată cu cele mai slabe fete. Normal că vezi o diferență și încerci cumva să te simți”, este de părere Războinicul din jungla dominicană.

Survivor România, episodul de vineri, 2 iulie 2021. Live Video

„Eu spun că nu e chiar așa. Că e meritul nostru că am ajuns până aici”, spune la rândul ei Maria Chițu de la Survivor România.

„Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu. În schimb, al nostru, al băieților este undeva la avansați”, remarcă Marius Crăciun, cel care a câștigat primul meci individual din această săptămână.

„«Noi suntem foarte bune. Diferența dintre noi și băieți erau în secunde. Dacă nu erau secundele alea…». Sunt amuzante, frate”, a declarat Zanni, care a ironizat-o pe Elena Marin.

„Îmi doresc să intru cu fiecare pe traseu, astfel să le aduc acea frustrare de care vorbesc, că au în momentul de față”, a precizat dansatoarea din reality show-ul de la Kanal D.

Un nou joc, o nouă nominalizare la Survivor România 2021

Concurentul care câștigă cel de-al doilea joc de imunitate individual din această săptămână este responsabil să nominalizeze pe cineva pentru plecarea acasă.

Cu o zi înainte a fost aleasă fosta asistentă de la Antena Stars, Elena Marin, după ce a fost nominalizată în Consiliu de Marius Crăciun, câștigătorul emisiunii Ferma.

Doar șase participanți au rămas în cursa pentru marele premiu de la Survivor România, în valoare de 50.000 de euro. Cel mai bun dintre ei va pleca acasă cu trofeul, câștigătorul fiind aflat pe 10 iulie 2021.

„Atenție maximă și concentrare 100% din partea tuturor. Ambiție, hotărâre, determinare. Cel mai rapid, cel mai bun, cel mai focusat să câștige!”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE