Andreea Antonescu este una dintre vedetele care mereu este bine dispusă și cu zâmbetul pe buze. Aceasta însă încă suferă atunci când își aduce aminte de tatăl său pe care l-a pierdut în urmă cu 20 ani.

Cântăreața a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant în memoria tatălui său și a postat și mai multe fotografii.

Andreea Antonescu, încă marcată de dispariția tatălui său

Andreea Antonescu a postat pe conturile ei două fotografii de colecție în care apare alături de fratele ei, Răzvan, și de tatăl, Gheorghe Antonescu, care a murit în urmă cu 20 ani.  În dreptul pozelor a scris și un mesaj emoționant din care se vede că încă suferă.

“Since the day you got wings, we have never been the same!”, care se traduce: “Din ziua în care ai primit aripi, noi nu am mai fost niciodată la fel!”.

Tatăl vedetei a murit în urma unui stop cardio-respirator, pe 2 iulie 2001.

“Am sunat-o pe Andreea (n.r.: Bălan), chiar dacă noi aveam deja probleme. Era cinci dimineață… Mi-a răspuns și eu, urlând, i-am spus că tata a murit. Andreea mi-a zis că sunt nebună (…) Am urlat iarăși că a murit tata… S-a făcut liniște și am auzit-o, ca prin vis, cum îi spunea lui Săndel că a murit domnul Antonescu.

I-a luat domnul Bălan telefonul din mână și mi-a spus, clar, poruncitor, să mă îmbrac, să mă duc la BAC. Mi-a zis, și țin mine și acum, cuvânt cu cuvânt: Nu ai ce să faci, nu ai de ce să te duci la Galați acum. Te duci după examen, nu ai ce să schimbi. Până la Galați faci trei ore. Du-te la examen”, a povestit Andreea într-un interviu pentru wowbiz.ro..

Tatuajul făcut de Andreea Antonescu în memoria tatălui său

De curând, vedeta și-a făcut un nou tatuaj. La început fanii au avut o mulțime de întrebări pentru că nu au știut ce reprezintă. Andreea și-a tatuat pe antebrațul drept cifra 57 și o aripă de înger. Cântăreața a explicat ca în acel an s-a născut tatăl ei, și că în ultima perioadă s-a tot lovit de această cifră. Așa că a decis să-și facă un tatuaj.

“Numărul pe care mi l-am tatuat reprezintă anul de naștere al tatălui meu. S-a născut în 1957. Pentru el l-am făcut, din păcate, a murit, poimâine se împlinesc 20 de ani de atunci.

Numărul mai reprezintă și altceva, e un număr de care m-am lovit toată viața. Tot ce înseamnă 57 mi-a apărut în fața ochilor. Când m-am uitat la kilometraj, era 57, când m-am uitat la ceas, era 57, când m-am uitat la telefon, era 57… Și exemplele pot continua”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.ro.

Vedeta are mai multe tatuaje. Două dintre acestea reprezintă motto-urile ei în viață: “Mori cu amintiri, nu cu visuri” și  “Ce nu mă omoară, mă face mai puternică”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE