Neti Sandu anunță o zi lejeră la început de weekend, în care ne vom plimba, pentru a ne bucura de soarele de afară. Am putea chiar să mergem la munte sau la malul mării.

Vibrația zilei este 3. Ar trebui să facem cât mai multă mișcare și să ne bucurăm de prezența persoanelor apropiate .

Berbec

Cineva care vă este dator s-ar putea să vă facă o vizită pentru a-și achita datoria, sau poate vă scoate chiar la un restaurant, pentru atmosferă.

Taur

E posibil să primiți vizita unui frate sau a unei surori și aveți de gând să le pregătiți ceva delicios, deoarece i-ați obișnuit cu delicatese.

Gemeni

Câteva rude apropiate vor să puneți țara la cale și vă veți implica cu mare drag. I-ați putea primi acasă sau puteți chiar să ieșiți la o terasă.

Rac

V-ați putea asocia cu o persoană cu care să demarați un proiect în particular, iar astfel veți putea căpăta și ceva vizibilitate, datorită calității muncii depuse.

Leu

O persoană insistă deja de mai multă vreme să vă vedeți, ar dori să afle dacă există și altceva în spatele atracției față de voi, poate o altfel de compatibilitate.

Fecioară

Primiți promisiuni de la un grup cu privire la plecarea împreună într-o excursie. Ați putea pleca chiar și peste hotare. Mica vacanță ar urma să aibă loc curând.

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru sâmbătă, 3 iulie 2021

Balanță

Dacă nu aveți deja pe cineva, e șansa voastră să întâlniți pe cineva care va trezi un sentiment puternic în interiorul vostru, veți putea începe astfel o relație.

Scorpion

Aveți ocazia să luați parte la un eveniment unde veți fi pus într-o lumină favorabilă. E o oportunitate să vă reinventați.

Săgetător

Există o posibilitate să vă întâlniți marea dragoste dacă nu aveți deja un companion alături. Puteți chiar să construiți o relație pentru tot restul vieții.

Capricorn

Va trebui să luați o decizie importantă cu privire la viața de cuplu și va urma o discuție și cu jumătatea voastră. Decizia ar trebui să fie un favorabilă.

Vărsător

Se anunță o petrecere mare în familie, astfel că va trebui să pregătiți în detaliu evenimentul ce serbează un job nou sau poate chiar venirea pe lume a unui copil.

Pești

S-ar putea să primiți vizita unor rude și veți discuta câte ceva despre diverse aranjamente cu privire la o nuntă sau o aniversare a cuiva apropiat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE