Sâmbătă seara va avea loc cel de al treilea joc individual în cadrul competiției din Republica Dominicană. Acesta va avea loc pe fondul unor noi tensiuni între concurenți.

În prim plan sunt Elena Marin și Zanni. Acesta din urmă a declarat că dansatoarea îl privește ca pe cel mai periculos dușman.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 3 iulie. Noi conflicte între Zanni și Elena: „Știu că mă înjuri în fiecare zi”

„Pentru Elena, eu sunt dușmanul numărul 1,” a declarat Zanni. Faimosul și-a amintit o discuție purtată cu Elena.

„Elena: Mai știi ce a zis Moroșanu, Irisha?

Zanni: Măi, Eleno, ce treabă are cu ce vorbeam noi acum?

Elena: Hai, Zannidache! știu că mă înjuri în fiecare zi.

Zanni: Cine te înjură, femeie?,” a povestit acesta.

Noile declarații vin în contextul în care tânăra l-a învins pe Zanni în duelul din seara precedentă. Acesta s-a terminat cu scorul de 5-1.

Conflictul dintre cei doi este departe de a se încheia. Tensiunile se fac simțite și pe traseu, iar adrenalina va fi la cote maxime.

Cei șase concurenți rămași în competiție vor fi nevoiți să dea totul pentru a trece cu succes probele. Aceștia nu se mai luptă pentru mâncare sau pentru imunitate, ci pentru șansa de a ajunge în marea finală a competiției.

Consiliul va aduce o nouă nominalizare. Rămâne de văzut cine va fi în pericol de eliminare.

Cine va părăsi competiția?

Seara zilei de 3 iulie vine cu un nou Consiliu. Un alt concurent va fi în pericol de eliminare. Până acum, nominalizații au fost Elena Marin și Marius Crăciun.

La primul Consiliu al săptămânii, acesta din urmă a fost cel care a ales persoana propusă pentru eliminare, fiind câștigătorul jocului individual.

Nominalizarea i s-a întors în cel de al doilea joc individual, care a fost câștigat de Elena. Astfel, cei doi sunt primii care riscă să plece acasă.

Marea finală a ediției din acest an va avea loc la data de 10 iulie. Ne mai desparte doar o săptămână de momentul în care vom afla cine este marele câștigăror al premiului de 50.000 de euro. Vor fi patru finaliști care se vor lupta pentru trofeul competiției.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE