Duminica de astăzi este și cu bune și cu rele, iar nativii vor afla tot felul de vești pe parcursul zilei.

Vibrația zilei este 4, va trebui să avem grijă de cei dragi, să-i facem să se simtă protejați.

Berbec

Este posibil să intrați în ceva bani puși deoparte, poate doriți să le faceți pe plac alor voștri. Ar trebui totuși să fiți atenți la cheltuieli.

Taur

Este posibil să luați parte la o petrecere în familie, chiar și doar alături de cei ai casei.

Gemeni

E zi de adunare în familie. E posibil să apară și un cuplu prieten și să sărbătoriți un membru al familiei, care a avut parte de o reușită.

Rac

Aveți de cheltuit niște bani, pentru că este ziua voastră de naștere sau aveți parte de o logodnă în familie.

Leu

Veți primi vizita unor rude și acestea ar putea chiar să rămână peste noapte, dacă nu plecați cu toții undeva.

Fecioară

Primiți aprobarea unei colaborări la care sperați. Ar putea fi vorba de parteneri străini, iar de mâine vă veți dedica acestei activități.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 4 iulie

Balanță

Vă este dor de o ieșire în natură, așa că s-ar putea să faceți o mică escapadă până la malul mării sau chiar la munte, să vă bucurați de aerul ozonat.

Scorpion

E timpul pentru o discuție serioasă cu ființa iubită, iar cu ocazia aceasta veți reporni relația, topind neînțelegerile mai vechi și uitând de ce a fost mai rău.

Săgetător

Aveți oportunitatea să întâlniți pe cineva cu un magnetism aparte și veți dori să probați compatibilitatea care pare să fie în mai multe planuri.

Capricorn

În cadrul unei reuniuni, s-ar putea să cunoașteți pe cineva cu care descoperiți că aveți multe în comun și ați putea face mici tatonări pentru o relație.

Vărsător

Veți căuta oportunitatea de a ieși la socializare cu prietenii. Aveți nevoie de energia lor pentru a vă reîncărca bateriile. Este exact ceea ce aveți nevoie înainte de o nouă săptămână.

Pești

Aveți o dorință care are șanse foarte mari să se îndeplinească astăzi. Jupiter este în zodia voastră și, ca mare benefic, vă va fi alături în această privință.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE