Ediția de duminică a competiției din Republica Dominicană aduce noi intrigi între concurenți, totul după nominalizarea surprinzătoare a Mariei, de sâmbătă, 3 iulie.

Concurenții vor avea de trecut probe dificile. De data aceasta, ei vor lupta pentru recompensă.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 4 iulie. Urlete de durere, după o accidentare cumplită

Tensiunile dintre concurenți mocnesc în continuare. Cu doar o zi în urmă, Maria Chițu a anunțat că, pentru a-și proteja prietena, pe Elena Marin, l-a nominalizat pe Albert.

Tânăra a încearcă în continuare să-și motiveze alegerea, însă băieții nu au crezut-o: „am facut ceea ce simt, nu m-am înțeles cu niciunul dintre ei în ultima vreme”.

Zanni consideră că Maria a mințit, iar motivele pentru care l-a nominalizat pe Albert nu au fost cele pe care le-a prezentat: „știm de ce l-a votat și ea mințea…”

„Acum nu știu ce să zic, care sunt șansele, se poate întâmpla orice,” a recunoscut Albert. Anterior, el a declarat că se aștepta să fie votat.

Jocul pentru recompensă se anunță a fi „o încununare a tot ceea ce a fost până acum”, după cum a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. Totuși, și probele sunt unele destul de dificile.

Accidentare serioasă în ediția de duminică, 4 iulie

Plină de energie și ambiție, Elena Marin a încercat să dea totul pe traseu. Din păcate, tânăra dasantoare a alunecat și a căzut destul de rău.

Accidentarea pare a fi una cumplită, iar urletele concurentei răsună în jungla din Republica Dominicană: „mă doare piciorul, mă doare, mă doare tare…”

Vom vedea care va fi verdictul medicilor și ce se va întâmpla cu Faimoasa după acest episod nefericit. Ea este una dintre cei care au fost nominalizați pentru eliminarea din competiție.

Tot duminică, 4 iulie, unul dintre concurenți va pleca acasă. Cei care au fost nominalizați sunt Marius Crăciun, Elena Marin și Albert Oprea.

Săptămâna viitoare, în data de 10 iulie, ne așteaptă marea finală a emisiunii și vom afla cine este învingătorul, cel ce va pleca acasă cu trofeul și cu premiul de 50.000 de euro. Doar patru din cei șase concureți rămași acum în competiție vor ajunge în ultima etapă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE